Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
No to po zawodach, glupie baby zaoraly chlopa , 😢 trzeba nieźle w lebie miec nasrane aby dobic leżącego , dlatego beda juz same do końca swoich dni gnić w samotności bo nikt na wasze krzywe geby nie bedzie chcial juz popatrzec 😏 i to dlatego wasze zwiazki sie porozlatywaly , wcale mi was nie żal
Wyjaśnienie zbędne cytat mówi sam za siebie.
Edytowane przez B40 dnia 09.02.2017 20:11:04
Nie ten jest odważny, kto nie czuje strachu, ale ten, kto potrafi go pokonać
Pajero- ostrzeżenie za ciągłe prywatne wycieczki bez związku z czymkolwiek, zmyślanie i konfabułację np. ostatnie:
Cytat
parejo dnia lipiec 03 2017 01:33:51
wiesz co to jest nuru czy tak sobie strzelasz na oślep jak zawsze? smiley no jak dla ciebie to nie jest zdrada to ja się nie dziwię że żona po puszczaniu cię w rogi wytłumaczyłą ci że własciwie to nic nie było.
Żona nie tłumaczyła mi, że to nic nie było;
wystarczy przeczytać moją historię, która na forum jest w przeciwieństwie do Twojej;
Zmyślanie lub przesadna konfabulacja jest cechą myślenia dziecięcego lub objawem zaburzeń psychicznych;
Pajero- ostrzeżenie za wciąż te same niemerytoryczne wpisy stanowiące wyłącznie jakieś prywatne wycieczki i obrażanie, które mają znamiona trollowania, a więc podbijania komuś negatywnych emocji do wyprowadzenia kogoś z równowagi, ostatnio do amor (na zasadzie kopiuj wklej):
parejo dnia lipiec 03 2017 01:39:18
dokładnie, juz go zdradzasz. Amor jak zwykle wszystko wypatrzyła w swojej magicznej kuli i wie lepiej od ciebie smiley az dziwne ze z takim i zdolnosciami jeszcze nie jest milionerką a ciągle tutaj tylko siedzi
To Emocje są najlepszym paliwem Życia,
Źle ukierunkowane stają się Bronią Masowego Rażenia
Aż się nie chce powtarzać non stop tego samego.
Pomimo
Cytat
apologises dnia lipiec 12 2017 23:24:29
Dla przypomnienia regulamin jest obowiązkowy. Które pierwsze odezwie się z wycieczkani personalnyni zamiast odnieść się do tematu- banik na miesiąc. smiley
Pareyo
Cytat
parejo dnia lipiec 13 2017 02:48:23
a ja dla przypomnienia napisałem, żeby co niektórzy to co piszą wpierw zastosowali do siebie, a dopiero potem pouczali innych smiley
Zgodnie z zapowiedzią ban na miesiąc. Zamiana dowolnego nicku na "co niektórzy" po poprzednich ostrzeżeniach było słabym wybiegiem. Po powrocie gwarantujemy otwarcie w garażu specjalnego tematu o magicznej kuli.
PS.
Cytat
czy jak zwykle okaże się że są równi i równiejści?
Za wieczne bezpodstawne zarzuty wobec innych, wszczynanie awantur i próby manipulacji służącej dezorganizacji forum od ponad 5 lat.
Rekonstrukcja za ciągłe intrygi, manipulacje, kłamstwa, obrażanie i oszczerstwa wobec różnych użytkowników i nadużywanie funkcji admina w jakichś prywatnych krucjatach została przeze mnie z niej zwolniona.
Nie wykorzystała danej jej szansy na zmianę swojego postępowania. Zatwardzała recydywa.
Działalność takiej osoby jednoznacznie należy uznać za umyślny trolling powodujący dezorganizację działania portalu;
Edytowane przez Yorik dnia 08.10.2017 19:49:48
Myslaca dnia styczeń 03 2018 19:15:05
Upadly, jednak nie posłuchałeś mojej dobrej rady i nie zainwestowałeś w psychoterapeutę Szkoda... Bo ci się z dnia na dzień pogarsza. I to nie są żadne jaja, ty masz coś z deklem.
Mogą mnie za te słowa zbanować, ale to co ty wypisujesz, to mało że z mądrością nie ma nic wspólnego to jeszcze śmierdzi kryminałem.
Edytowane przez Yorik dnia 05.01.2018 03:09:15
kowah1 - ostrzeżenie za ubliżanie innym użytkownikom
Cytat
kowah1 dnia luty 11 2018 21:40:39
Jesteś żałosna, miałaś narzeczonego to cie pi... swędziała?
Zastanawiałaś się przez chwilę jakie to niesie konsekwencje, jaki ból sprawiasz swojemu facetowi? Nie? Bo jesteś zwykłą k...
Sam doświadczyłem zdrady, nawet nie wiesz ja to boli i jak łamie. Ale co tam, ważne że tu jesteś zadowolona. Życzę twojemu byłemu narzeczonemu szcześcia, a tobie? Wali mnie co będzie u ciebie, może kiedyś też ktoś cię potraktuje jak śmiecia, to zobaczysz jakie to uczucie
(...) Mała różnica zdań na temat zdrady między panem władcą Yorikiem a Pitem doprowadziła do zniknięcia znaczka VIP. Jeśli to ma zależeć od humorow administracji to w buty sobie go wsadzcie. Pit i bez tego jest Vipem wśród ludzi, czyli swoich
"...No matter how many deaths that I die, I will never forget..."
Anegdota nie zadziałało ostrzeżenie - ban na czas nieokreślony.
Anegdota - za obrażanie wielokrotne mimo wielu ostrzeżeń; za sianie fermentu, szerzenie oszczerstw wobec innych osób; za dezorganizację forum jak i czata.
Hakaa/JakDługoMożna/golem - ostrzeżenie za nieprzestrzeganie regulaminu w punkcie I, tj:
- nieuzasadnione kasowanie i powtórne zakładanie konta bez zgody administracji.
"...No matter how many deaths that I die, I will never forget..."