Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Przy poprzedniej burzy na forum napisałem - czasy rozrób, osobistych wycieczek definitywnie się skończyły - nie będziemy tego tolerować. Przyszłościowo radzę wcześniej dostosować się do uwag administracji.
Ban dla rekonstrukcja za:
Cytat
Ci ludzie to antyreklama portalu, jakaś mutacja popromienna .
Kiedyś taki syf nie byłby tu możliwy.
Cytat
Administrator, który chamskim tekstem podkręca swoje "owieczki" do szydzenia i opluwania autorki historii.
Cytat
Narobiłeś bydła, jak mało kto, nawet Woland trzymał lepszy poziom , przynajmniej nie wypisywał bzdur rodem spod ogona rozochoconego knura.
Cytat
A ten mądry, co mi kulkę dał, niech się przestanie błaźnić i najpierw zareaguje na to, co jego dawny sziwu nawypisywał. Wy w ogóle wstydu nie macie, jak można taki kibel z tego portalu robić.
Cytat
Albo miałeś beznadziejnych nauczycieli od języka polskiego, albo zwyczajnie zlewałeś to, co Ci próbowali wbić do głowy, bo Ty totalnie nie masz pojęcia , co czytasz.
Bezpośrednie obrażanie personalne; chamstwo i całkowity brak kultury wobec osób, które mają inne zdanie;
Za: obrażanie Amor, wycieczki osobiste do Anegdoty i Apologisesa,
nieustosunkowanie się do prośby administracji w temacie "oszczerstwa".
Dzień czasu to wystarczająco długo, aby odnieść się do tego co zostało Ci przedstawione, a nie odbieganie od tematu i kolejne obrażanie Apologisesa.
Miałaś szansę na odniesienie się do konkretnych zarzutów, możliwość przeprosin i wyjaśnienia, z czego nie skorzystałaś wybierając ponowne obrzucanie błotem kolejnej osoby.
Za chamstwo, brak kultury i obce Ci słowo "przepraszam", za notoryczne rozpoczynanie awantur - tutaj akcja w SB, która w żadnym wypadku nie miała na celu uszczelnienie systemu kulek, a jedynie kolejną awanturę, proponuję znaleźć inne forum.
Nikt nie będzie tolerował takich zachowań, takich zwrotów do użytkowników, takiego braku szacunku, braku kultury i działań służących jedynie na zdyskredytowaniu zarówno forum jak i administracji oraz każdego użytkownika, który będzie miał czelność odnieść się do Twoich postów, komentarzy czy zachowań.
Osobiste wycieczki nie będą mieć miejsca.
W razie kolejnego takiego zachowania trwały ban bez tłumaczenia i uzasadniania.
Edytowane przez hurricane dnia 12.10.2016 22:33:40
"...No matter how many deaths that I die, I will never forget..."
No więc zgodnie z uwagami Skoobiego zamieszczam wpis Yorika na forum ogólnym za co Rekonstrukcja otrzymała ostrzeżenie (Admin ma obowiązek podać w formie pisemnej na forum ogólnym powód nadania ostrzeżenia), moje niedopatrzenie masz rację Skoobi. Nie znalazłem punktu regulaminu który zabrania aby informacja znajdowała się w dwóch miejscach więc wpis w SB zostaje:
Ostrzeżenie Yorika:
Cytat
Rekonstrukcja, jesteś recydywistką, Za oszczerstwa nigdy nikogo nie przeprosiłaś; Zaczepka i obrażanie Amor, prywatne wycieczki do Anegdoty; dostajesz ostrzeżenie;
Mam nadzieję że jesteś usatysfakcjonowany, ostrzeżenie jest tam gdzie powinno się przede wszyskim znaleźć
Mój błąd bo odpowiadam za wybrany przeze mnie zespół. Dziękuję za sugestię postaram się tego dopilnować aby w przypadku upomnienia zamieszczany był wpis w dziale ostrzeżenia.
Nie ten jest odważny, kto nie czuje strachu, ale ten, kto potrafi go pokonać
Bez tych wulgaryzmów może co gówniarzu i z szacunkiem,bo sam tu nie jesteś i nie jesteś pępkiem świata by skupiać się na tobie i powinnam zrobić jak reszta zignorować cię idioto
Ban na czas nieokreślony dla użytkownika exskoobi za notoryczne przekraczanie granic kultury, za chamstwo, wycieczki osobiste, atakowanie i obrazę użytkowników i administracji portalu.
Za wieczne bezpodstawne zarzuty, wszczynanie awantur i próby manipulacji służącej dezorganizacji forum.
Od czasu ponownej rejestracji, nie dopatrzono się w poczynaniach użytkownika exscoobi, żadnych pozytywnych działań służących pomocy użytkownikom oraz poprawie działania portalu, mimo ciągłych zapewnień z jego strony, że takie są jego intencje.
Działalność tej osoby należy uznać za klasyczny trolling;
Edytowane przez hurricane dnia 28.11.2016 20:04:50
"...No matter how many deaths that I die, I will never forget..."
Myśląca- ban na 6 m-cy;
Brak reakcji na wielokrotną prośbę o zaprzestanie obrażania innych użytkowników.
Nieuzasadniony atak na admina;
Cytat
Myslaca dnia styczeń 25 2017 23:36:10
Sorry, ale nie dyskutuję z idiotami. Nawet jeśli nazywają się ?B40...smiley)
Grtatuluję jęśli zrozumiałeś kretynie smiley)
Pa!!!!!
Post doklejony:
Ostrzeżenie za klasyczne obrażanie silące się na bzdurne argumenty;;
Andzia76,
Cytat
Wg. mnie jesteś mało lotna, bo człowiek bardziej rozgarnięty kończy tam dyskusje, gdzie zaczynał, czyli wg mnie tu, a nie leciał na SB kontynuować swe twórcze myśli.
ale może ja jestem za prosta, tak jak to uważa Twój guru
Argumentujesz swoje wcześniejsze stwierdzenie czymś co dokonało się dużo później i co z brakiem lotności i rozgarniętości nie ma najmniejszego związku, wręcz przeciwnie.
Jak widać lotność umysłu jest wprost proporcjonalna do temperatury prymitywnych emocji, u niektórych do tego stopnia że wszystko odparowuje;
Oczywiście Myslaca zbanowana na 172 dni (minus 8 dni czasówki) wcześniej zbanowana na "szybko kulkami" w postanowieniu administracji nic się nie zmieniło - mea culpa
Amor - masz rację nie jestes w stanie zrozumieć tego co piszesz. Pewnie dlatego że nie rozumiem bredni
,
Cytat
jakby co daj jej znać że jest tu taki Yorik, który na samą myśl że mógłby mieć żonę która go przed slubem zdradzi a potem bedzie przez 20 lat okłamywac, juz przebiera nózkami smiley spikniesz ich i będą parą przewspaniałą smiley Będzie chłopak mógł widzieć w niej człowieka...tzn pewnie sam załozy tu temat że go zdradziła z pułkiem wojska, no aleeeee :