Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Chciałam się odegrać na dziewczynie która latała za moim chłopakiem pół roku temu i ciągle za nim wydzwaniała itd. Wiec postanowilam założyć profil na klasie oczywiście jako nieznany nadawca napisałam jej ze zachowuje sie jak dziwka , kurwa itd wszystko jej wygarnełam. a ona rowniez nie dala za wygrana i tez wyzywała. potem po 2 dniach pisze do mnie na moim prawdziwym forum ze wie ze to ja bylam i niebawem się spotkamy, to powiem jej w twarz co mysle. Słuchajcie ona wie gdzie pracuję i co mam jej odpowiedziec jak przyjdzie do mnie??? troche teraz załuję ale byłam tak załamana ze musiałam sie wyładować.
Mój chłopak jest ze mna a znia juz nie chce miec kontaktu i wiem ze zełuje tego co zrobil , ale nie mogłam jej zapomniec ze wydzwaniala za nim jak ta.... choc dobrze wiedziala ze spotykamy sie juz 4lata. Jeszcze mi bezczelnie pisze, zebym go pozdrowila bo on lepiej bawi sie ze z nia niz ze mna. tylko ze on nie chce miec z nia juz nic wspolnego.ALE CO MAM ZROBIC JAK PODEJDZIE DO MNIE PEWNEGO DNIA???????
uśmiechnąć się i z politowaniem i stoickim spokojem patrzeć jak bedzie się pienić a potem z klasą strzepnąć niewidzialny pyłek z jej bluzki i słodko zapytać :"to już koniec przedstawienia?"
i "napradę nie wiem o co Ci chodzi ale jak masz problemy to może idz do psychologa? manię przesladowczą można skutecznie leczyć"
niekontrolowane emocje zawsze robią z człowieka idiotę więc nie trać okazji aby milczeć.
ona mi grozi ze mnie pobije. Bo ja pisałam z nieznanego uzytkownika do niej i mowi ze ma moje IP i ten numer IP pokazuje ze to moj komputer. Czy ona mowi prawde ze IP pozkazuje ze to ja czy nie? bo sie nie znam
Tak ,Kązdy komputer ma przypisane swoje IP..
własnie też po to by trafić do używtkownika ktory nam ubliża ,nie ma czystych intencji..
Niestety Ona ma racje..pewnietez bym tak zareagowała..
powiedz jej jak sie spotkacie, żeby sie odsunęła nieco bo możesz ja podeptać....... w końcu do piet Ci nie dorasta i głowa do góry laska bądź twarda!!!!
jak dostajesz wiadomosc na nasza klasa to pisze od kogo, chyba ze ktoś zmienił dane itd.. ale nie pokazuje ip osoby przysylajacej wiadomosc.. TAK TAM PISZE CZYLI TA DZIEWCZYNA NIE MOZE MIEC MOJE IP Z NASZEJ KLASY BO NIE POKAZUJE, CZYLI ONA BLEFUJE.PRAWDA????????? WYCZYTAłAM TO NA STRONIE PODANEJ OD JAGOGY1711 DZIEKI JAGODA
Czekoladko nie panikuj tylko strach ma wielkie oczy
zastosuj się do rad Finki i Lepszej one wiedzą co piszą i to skutkuje
----------------------------
Pozdrawiam Grusza
wiecie co powiedzialam mojemu chlopakowi ze to wszystko przez niego nie mial odwagi powiedziec jej zeby sie odczepila to ja mialam odwage, ale widzial ze moge miec o to problem i zadzwonil chyba zeby sie odczepila raz na zawsze . juz sobie obiecalam ze aje sobie z ta kretynka spokuj
Jak to co? Stać twardo, jeśli coś mówi to drwiąco się uśmiechac, czasem wyśmiać. Tak by wiedziała, że jesteś pewna siebie i jesteś pewna, że Twoj facet jest tylko Two a ją ma gdzieś. Ona bedzie sie wkurzać i może mówić takie rzeczy, że bedziesz sie gotowac, ale nie mozesz okazać słabości. A najlepiej jesli ja spotkasz i zamienisz dwa słowa to poweidz, że nie bedziesz z nia rozmawiac na ulicy, bo wstydu sie najesz jesli zobacza Cie znajomi. Odejsc bez słowa. Taka moja rada