Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Chciał bym usunąc swój profil z tego portalu i nie wiem jak to zrobić , mógłbym to zrobić w chamski sposób i zostać zbanowany ale nie chce mi sie zaczynac znowu pewnych swiatopoglądów przedstawiać więc mam prośbe aby jakiś admin który bedzie to czytał spełnił moją prośbe . Myslałem że to jest portal dla zdradzonych szukających pocieszenia i tak w sumie było przez ten czas kiedy tu byłem ale ostatnio zauważyłem że można mieć tylko jeden światopogląd na temat różnych ras , sorki ale ja mam swoje zdanie i nikomu jego nie nażucam a wszyscy mi próbują nażucic swój , dzięki za wszystko dla ludzi z tego portalu którzy mi bardzo pomogli i mogłem ich poznać w realu , przyjaźnie zostaną na lata , życze wszystkim aby sie jak najszybciej podnieśli i wrócili do normalnego życia . na mnie juz czas najwyższy teraz zaczne sie udzielać w piśmie szczerbiec
chcialabym usunac swoje konto z portalu,poniewaz nie zgadzam sie ze swiatopogladem przedstawionym tutaj.MYslalam,ze jest to portal dla wszystkich zdradzonych.Wszyscy kierujemy sie takimi samymi instynktami i uczuciami
ps.nikt nie musi przepraszac mnie za otwartosc na ludzi
A czy ja mógłbym się dowiedzieć jaki to światopogląd? Bo jakoś... czuję się zaskoczony. Nie wiem może nie ogarniam całości skupiony na swojej prywatnej tragedii...
Piszę jak najbardziej poważnie, prosiłbym nie szukać nawet cienia ironii w mojej wypowiedzi.
Ostatnio pojawiły się tematy religijne i coś o seksturystyce. Sprawy mocno kontrowersyjne. Każdy może napisać o swoich doświadczeniach z innymi kulturami i moze je przedstawić w takim świetle > ile "dobrego" lub "złego" od nich dostał. I tak należy to widzieć. Kasowanie konta zamiast podjęcie dyskusji to jak zabrać zabawki i iść do innej piaskownicy.
Trafiłem?
Marcin, zmień awater bo taki nie jesteś, tylko fryzura się zgadza . Jak nas opuścisz to przyjadę do tego trójmiasta stopem i cię przekonam żebyś wrócił. Poglądy są po to zeby je zmieniać , żeby rozmawiać a nie obrzucać się wyzwiskami. Jesteś wspaniałym człowiekiem i do tej pory nie znałam twoich poglądów i wcale mi to nie było potrzebne, lubię ciebie takim jaki jesteś na co dzień. Jakbyśmy wszyscy wyznali swoje poglądy, swoje złe myśli, swoje winy i błędy to nikt nie chciałby nas znać . No kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem, ja na pewno nie rzucę, Marcin, wracaj do nas
Ale szescioma koniami może tak?
w Interecie, jak w realnym świecie, jak w mieście na chodniku. Tą samą drogą może przejśc święty i bandyta. Nigdzie nie da się schowac przed tym światem, można się z nim tylko zmierzac. Co daje szklany klosz? Spod niego wychodzą słabowite roślinki co je byle wiatr połamie. Trzeba byc soba, jak jakims płotem. Nikt nie jest w stanie go przekroczyc, póki sam nie pozwolisz, a jak to co w tobie jest mocne to i moze to co zle dolaczy do twojego płotka i sie odmieni.
Sa granice i te granice innym czasem trzeba tez pokazac, ale na pewno nie pokaze się ich uciekając z jakiegos miejsca i zostawiajac je.
Zostan marcinkku. Co by to było jakby tak w historii, wszyscy rycerze wiali przed innymi?
Zanim podejmiemy jakąkolwiek dyskusję, chciałbym zwrócić uwagę, że propagowanie rasizmu jest w Polsce zabronione ! . Na razie to wszystko odbywa się na granicy tego prawa.
Co innego kontrowersyjna dyskusja a co innego niedozwolone wpisy.
Jak widać - paru adminów to czytało i jeszcze nie skasowało konta. Pewnie dlatego, że tak jak ja uznali, iż każdy może mieć chwilę gdy ulega emocjom. ... Jak będzie kolejna prośba, to jak najbardziej pomogę w usuwaniu konta. Użytkownik który chce, to może usunąć nawet sam swoje dane i nie zaglądać na portal.
P.S. Dziwne, gdy ktoś na początku wyraża swój pogląd (nawet o to nie pytany) a gdy słyszy poglądy innych, to mówi, że jest pozbawiony jakiś praw i portal jest jedno-światopoglądowy.
LSR więc przychyl sie do mojej prośby i usuń mój profil bo ja za tempy chyba jestem i sam sobie nie poradze z tym z góry dziękuje .
Zlota czekam na Ciebie w Sopocie tylko szpilek nie zapomnij
Szacunek LSR! Wyrażanie własnego poglądu to jeszcze nie jest jego propagowanie Z poglądami można się nie zgadzać. Można dyskutować. Ale obrażać się, że ktoś ma takie a nie inne to już przesada. Mam zasadę. Nie dyskutuję z ludźmi, którzy zaczynają podnosić głos i się buldoczyć Nie wiem co tam Marcinek wykombinował bo ogólnie mało o nim wiem... Pewnie fajny facet i swoje zasady ma. Ale martwi mnie fakt, że zwykła dyskusja na tematy kontrowersyjne przeważnie kończy się awanturą. Jakby nie można było powiedzieć: "Szanuję Twoje poglądy ale Swoje zachowam dla siebie bo i tak ta dyskusja niczego nie wniesie"
... tak dla pewności, bo nie wiem, czy dobrze opisałem to co chciałem w ostatnim poście: Na razie nikt jeszcze nic niedozwolonego nie propagował. Gdyby tak było, to nie byłoby żadnej dyskusji - taki wpis zostałby usunięty od razu. ... To co pogrubiłem - to tak zapobiegawczo, by pamiętać, że należy uważać w tym konkretnym temacie na to co się mówi.
Zapobiegawczo... Mnie Marsjanie porwali 2x. Ale mam żółte papiery i potwierdzenie przez obcych w szufladzie
A tak na poważnie. Jeśli moja żona odeszłaby z człowiekiem o oliwkowej cerze lub białej lub różowej jak płatki róż > to też by mnie ostatnia wścieklizna ogarnęła. Na nację, na sektę, na hobby, na zdradę.