Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Chciałem przybliżyć mechanizm uzależnienia od seksu. Jest to tzw. pod-przestrzenna sieć rozpusty Duchowo czyli inaczej energetycznie są za to odpowiedzialne takie byty energetyczne opisane w Biblii jako Belzebub, Medis, Lewiatan, Jezebel, Lilith lub inne np demony wschodnie asucon, inqubus, suqubus. Dana osoba uzależniona już od seksu musi mieć ową istotę energetyczną przyczepioną do obwodu emocjonalneg w prawej półkuli (podświadomość). Mechanizm tej sieci jest bardzo prosty najpierw trzeba wywołać reakcję silnego stresu, używając fali mózgowej gamma, dzięki któremu wytwarza się potężna dawka kortykotropiny który zalewa nieświadomość(prawa półkula) wywołując paranoje, niszcząc istotę białą mózgu i prawy hipokamp, wydziela się ona z organu zwanego przysadką mózgową ( z tylnej jej części) która potrafi wysyłać i odbierać falę mózgowe gamma, theta, beta, alfa, delta i epsilon, reakcją łańcuchową na to jest to że kora nadnerczy zaczyna wytwarzać kortyzol, hormon stresu, który podtrzymuje stan silnego stresu lub paranoi, potem po woli wciąga się taką osobę w różnego rodzaju gierki. Istnieje też biały sposób manipulacji poprzez falę mózgową theta oraz hormon tyreotropinę, najczęściej spotykany - do uwodzenia - w wyniku czego obie osoby zalawane są tyreotropiną - która wywołuje nadczynność tarczycy - (można to sobie znaleźć).
Człowiek nieświadomie potrzebuje więcej bliskości innych osób, jest podatny na persfazje i manipulacje. Manipulant namawia taką osobę do seksu, dzięki czemu wytwarza się potężna dawka oksytocyny (hormon miłości) (wydziela się z przedniej części przysadki mózgowej), która zalewa nieświadomość, która daję ulgę w tym cierpieniu jak również endorfiny i naturalne opiaty. Oczywiście wszystko jest maskowane tzw sekretną mową szyfrów. W wyniku zalania acth (kortykotropina) i oksytocyną - mamy do czynienia z rodzajem miłości opisanej w filozofi greckiej jako mania ( teraz jednostka chorobowa ).
Seks nazywany jest "pomaganiem". Gdy rodzina, bliscy lub partner takiej osoby pyta się:
- Gdzie byłaś/eś?
- Byłam u Tomka/Alicji
- Pomagałam/em mu tylko.
To uzależnienie nie ma końca a temu kto to rozszyfruje wmawia się za pomocą HIPNOZY REGRESYWNEJ -> (czyli w kółko powtarzanie -> Jesteś Chory ! Jesteś Chora !
wmawia się ! chorobę psychiczną. Większość ludzi jest zdezorientowana że wierzy swojemu partnerowi na słowo. Na dodatek kto bierze w tym udział naraża swojego partnera na zapadnięcie na choroby zakaźne przenoszone drogą płciową - hiv, hcv, rzeżączka, syfilis i kiła...
Zastanawiam się jak wielu ludzi trwa w związkach którą są iluzją, kłamstwem. Wszystko opiera się na obwodach paranoicznych w prawej półkuli mózgu.
Jest to opis doskonałej manipulacji oraz użycia psychologii bazującej na dociekaniach Sigmunda Freuda by ukryć to potężne uzależnienie za pomocą wgrywania paranoi - zwanej pomaganiem. Wszelka zamiana logicznie pojmowowanych słów rozumianych w rzeczywistość to paranoja i idzie to udowodnić przed sądem....
W trakcie stosunku seksualnego organizm człowieka wytwarzają opiaty zasilając receptory opioidowe, uzależnienie jest w swojej sile bardzo podobne do uzależnienie od opiatów jak heroina i morfina, głównie z powodu wydzielania się hormonu acth ( kortykotropiny ). W jednym z artykułów amerykańskich przycztałem że niewłąściwe odniesienia do podświadomośći u Freuda - pokutują do dzisiaj....
Duchowo czyli inaczej energetycznie są za to odpowiedzialne takie byty energetyczne opisane w Biblii jako Belzebub, Medis, Lewiatan, Jezebel, Lilith lub inne np demony wschodnie asucon, inqubus, suqubus.
możesz podać namiary na jakieś szersze informacje?
bo do mojego niewiernego na bank się coś przyczepiło;
zastanawiam się nad tym Lewiatanem, bo lata tam ostatnio, jak nigdy wcześniej... po piwo
tylko, czy Lewiatan przyczepił się do niego, czy on do Lewiatana :niemoc
Jezu co to jest?
Zenek ty to ksiądz czy lekarz? czy wyznawca szatana?
Cytat
Jest to tzw. pod-przestrzenna sieć rozpusty Duchowo czyli inaczej energetycznie są za to odpowiedzialne takie byty energetyczne opisane w Biblii jako Belzebub, Medis, Lewiatan, Jezebel, Lilith lub inne np demony wschodnie asucon, inqubus, suqubus. Dana osoba uzależniona już od seksu
Uzależniony od seksu= opętany przez demona
Cytat
Człowiek nieświadomie potrzebuje więcej bliskości innych osób, jest podatny na persfazje i manipulacje.
Nie świadomie?
To efekt uboczny z braku seksu czy jego nadmiaru?
Cytat
Manipulant namawia taką osobę do seksu, dzięki czemu wytwarza się potężna dawka oksytocyny (hormon miłości) (wydziela się z przedniej części przysadki mózgowej), która zalewa nieświadomość, która daję ulgę w tym cierpieniu jak również endorfiny i naturalne opiaty.
Namawia do seksu ale kto czuje ulgę? namawiający? czy namówiony? a może obie namówione strony?
Cytat
Seks nazywany jest "pomaganiem"
Nooo ja pomogę tobie ty mi, i wszyscy zadowoleni jaja sobie jakieś robisz?
albo ja jestem z innej planety
Wiedziałam,intuicja zawsze mi podpowiadała, że za tym wszystkim musi stać Belzebub
Do tego fale mózgowe gamma,theta,beta,alfa,delta i epsilon.
Jakby mało tego było zalewająca oksytocyna,zalewająca endorfina oraz całkiem nie takie naturalne opiaty :rozpacz
Zalewająca kortykotropina i oksytocyna pozostawia nas bez szans.
Poprostu wiedziałam :szoook
Jak żyć? Jak żyć? :kapitulacja
ja właśnie zastanawiam się, jak niewierny przyjmie info o tym, że jak Jezebel się do niego uczepiła, to zniszczyła mu prawy hipokamp;
czy mu teraz lewy z wrażenia nie eksploduje ? :rozpacz
Przeniesione: Mazuta dnia czerwiec 27 2018 15:27:06
Zenek ja cię błagam przełoż to z polskiego na polski bo ja się zgubiłam przy przysadce a przy hipnozie zastanowilam się czy nie jestem kosmita :sos:rozpacz
Edytowane przez Yorik dnia 27.06.2018 20:10:23
To Emocje są najlepszym paliwem Życia,
Źle ukierunkowane stają się Bronią Masowego Rażenia
Głównie chodzi z tymi "demonami" o traumy z dzieciństwa, czym bardziej kto ma większe tym większe ma zaburzenia emocjonalne. Oczywiście wywołuje to hormon acth z przysadki, wyzwala się w czasie stresu lub strachu.... a czym większe zaburzenia emocjonalne tym większe potrzeby seksualne, oraz podwójna osobowość - borderline, paranoje, kłamstwa, zamiast mówić otwarcie partnerce o swoich pragnieniach czy uczuciach do innych kobiet lub na odwrót, bo dorośli ludzie mówią sobie prawdę i pytają o zgodę - Wg Freuda to niemożliwe - istnieje tylko paranoja i kłamstwa lub wypieranie się a np w Wg francuskiego psychologa Pierre Janet - prawda jest lepsza, ponieważ daje poczucie bezpieczeństwa i zaufania.
Post doklejony:
No i gdy jest prawda - Jest możliwe Przebaczenie ! Ale Kielczanie wolą inaczej, bo to stamtąd przyszło i rozeszło się po Polsce Wolą - milczenie jak u Muminków, wypieranie się, etc - a gdy się drąży w odpowiedzi słyszy się tylko - Jesteś Chory !
hahahahahahahahahahaha
Post doklejony:
Dobra a teraz pytanie, kto mi pomoże dziś wieczorem ? Mieszkam w Katowicach
Jestem wysportowany, gram na perkusji i gitarze i jestem w równowadze - nie targają mną uczucia ani emocje lecz namiętności!
Post doklejony:
No bo ja to napisałem nie żeby straszyć ale żeby wszystkich zachęcić do Pomagania sobie nawzajem! Bo oksytocyna, jak i endorfiny dobre są....
Gdy po 3 związku zorientowałem się że ona też mi tylko pomaga albo raczej sobie, stwierdziłem jasno, ona ma rację - No, ale przecież trzeba pomagać !
:cacy
a czym większe zaburzenia emocjonalne tym większe potrzeby seksualne, oraz podwójna osobowość
emocjonalna= seksualna niebezpieczna
A to by się i zgadzało "Jedno ciało dwa oblicza raz anioł raz diablica"
Cytat
zamiast mówić otwarcie partnerce o swoich pragnieniach czy uczuciach do innych kobiet lub na odwrót, bo dorośli ludzie mówią sobie prawdę i pytają o zgodęsmiley
No i czemu mnie były maż o zgodę nie zapytał,czy może posuwać inne byśmy się może jakoś dogadali
Post doklejony:
Najlepsza w łóżku jest Jezebel i Lilit Jezebel uczuciowo emocjonalna - zaczyna się spokojnie i delikatnie i zanim dojdzie do finału mijają 1-2 godziny. A już totalnym kosmosem jest Lilit - wtedy seks trwa nawet kilka godzin i czym wolniej tym lepiej Tylko na uczuciach
Post doklejony:
No i jakbyście się dogadali, to i tobie by pozwoli by ktoś inny miły Ciebie posunął
Post doklejony:
Radzę wybrać Jezebel lub Lilith to akurat nie demony lecz potępione duszę
Kupcie płyty Jazzowe - chodźcie w miłe miejsca, jak parki, łaki i lasy, tam można spotkać Lilith
Post doklejony:
Spotkajmy się wszyscy w piekle Tam jest tak cieplutko..... taaaaaaaaaaak
Aha - warto dodać taki fakt naukowy że ludzkie oczy i uszy odbierają i widzą tylko 8% całego promieniowania elektromagnetycznego wszechświata ! Naukowcy wielokrotnie udowodnili że to że czegoś nie widać, wcale nie znaczy że nie istnieje !