Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
apologises dnia grudzień 21 2016 12:04:07
Wierzysz w reklamy? Chyba nie kupujesz jak leci, bo w tv reklama była? ! To tak jakbym zobaczył z tyłu reklamę licealistki, a przodu doznał porażenia szpetnej emerytki. Dziołcha uważaj na siebiesmiley
Channah76 dnia grudzień 21 2016 12:21:59
apolo, ty mnie nie prowokuj smiley no tak z przodu muzeum z tyłu liceum,to trza brać od tyłu i co za różnica czy to 50 + czy 60 + aby dobre smarowanie było smiley
apolo,ja cie proszę cicho już bądź smiley
apologises dnia grudzień 21 2016 12:30:07
Zrobi się. Coś czuję, że z tematu nici, ale choć z tego wariactwa się pośmiałaś.
Komentarz doklejony:
Zawsze można pogadać o celulicie
Channah76 dnia grudzień 21 2016 12:39:55
No jeszcze temat chciałbyś rozwinąć ? smiley apolo, dobrze to przemyśl smiley kto cie potem pozbiera smiley
apologises dnia grudzień 21 2016 12:48:11
A kto faceta z wycieczki zbiera?
Cellulit jest takim samym powodem do kompleksów i celem reklam jak niebieskie pastylki. Co miałaś na myśli, że tak się o moje zdrowie martwisz? smiley
Channah76 dnia grudzień 21 2016 13:08:29
Jeszcze trochę a z ciebie nie będzie co zbierać smiley masz cellulit ? na tych no wiadomo gdzie? chcesz o ty porozmawiać? smiley
max w szok wpadnie jak to zobaczy smiley
apologises dnia grudzień 21 2016 13:21:32
Czym się martwisz, do Piekar blisko, niezła urazówka, bazylika zaraz obok. Można pożykać co by się dobrze goiło. Zresztą jak? Klawiszem przez monitor?
Max i tak zbiera swoją szczękę z krawężnika. Chciałby problem rozwiązać to by się nie ociągał z rozmową. smiley
Channah76 dnia grudzień 21 2016 13:40:28
To jakby co na urazówkę będziesz miał całkiem blisko smiley ja nie wiem gdzie są te Piekary i blisko na pewno nie...ale to nie ja ci łeb urwę smiley i co w tedy protezę wkręcą smiley
apologises dnia grudzień 21 2016 13:50:15
Niech no pomyślę. O niebieskich pastylkach i zwisach po 40/50 +jest ok, o celulicie grożą urazówką. Hanka czy my mamy haloween zamiast gwiazdki? smiley
Channah76 dnia grudzień 21 2016 14:05:56
aż tak źle z tobą smiley no 40 + wisieć wisi,pomarszczone od cellulitu,ale pastylki są to podniosą i cellulit sie wygładzi...a gwiazdki to pewnie z bliska zobaczysz smiley
apologises dnia grudzień 21 2016 14:12:19
Jednak mamy radosny akcent. Gdybym nie zdążył, równie wesołych życzę. A i licznik czytań poszedł do przodu.
Można się po czasie nawet po przejściach z tego wszystkiego pośmiać, czego wszystkim życzę. smiley
Channah76 dnia grudzień 21 2016 14:24:57
Radość nie powinna mieć końca,mimo tych przejść,czego też wszystkim życzę.
apolo,ty weź lepiej to posprzątaj smiley niech już nikt tego nie czyta...
apologises dnia grudzień 21 2016 14:40:36
Nie wiem czy zdążę. Numer na erkę dałem na szybkie wybieranie. smiley
Channah76 dnia grudzień 21 2016 14:57:55
Przedobrzyłeś z pastylkami szczęścia smiley śpiesz sie powoli a wszędzie zdążysz...
apologises dnia grudzień 21 2016 15:02:53
Jakimi znowu pastylkami? Czekoladkę a owszem. Z pastylek nawet tiktaków nie ruszam. smiley
Channah76 dnia grudzień 21 2016 16:52:35
No tak czekoladki,a potem płacz i żegnaj siusiu witaj brzusiu smiley
apologises dnia grudzień 21 2016 17:01:59
Jakie brzusiu? Postura gęsi wyścigowejsmiley
anegdota dnia grudzień 21 2016 17:05:27
już nie,nie kłam. Idźcie na czat nie wypada na cudzym wątku pisać swoich upodobaniach. Sio
Channah76 dnia grudzień 21 2016 17:12:26
apolo smiley mówiłam łepetynę stracisz i gwiazdy z bliska zobaczysz smiley postura nadmuchanej gęsi smiley
apologises dnia grudzień 21 2016 17:28:04
Gwiezdna gęś.
Channah76 dnia grudzień 21 2016 18:04:50
a ta gęś jeszcze pewnie znosi złote jaja smiley albo już bez jajeczna smiley
A mnie nie. Kto o dmuchanych zwierzątkach zaczął? Takie zabawki mają wentyl. I w tym momencie co któryś czytelnik może mieć dziwne myśli. Normalnie bezeceństwa. :niemoc
Minęła ponad godzina odkąd jestem w chałupie, jeszcze bez urazów:tak_trzymaj
Szpiega znasz z czatu
Czekolada jest extra na depresję, no i zapobiegawczo walczę z deprechą Co się będę przejmował? Oglądam Bridget Jones, mniej więcej tak wygląda czekoladowanie.
Jeszcze niczego w życiu nie złamałem, nawet gdy zaliczyłem glebę przy nauce latania z dachu. Mówisz, że będzie ten pierwszy raz?
Chciałem sobie uratować moje chude dupsko, sęp to sęp, nie wybrzydza i każdą padlinę ruszy. W kraju i poza granicami głód olbrzymi o czym historie z zetki świadczą.
Czego ty tam na ty dachu szukałeś? komin czyściłeś? zawsze musi być ten pierwszy raz o nie sępy krążą nad swoja ofiarą aż ta padnie,porównujesz ludzi do sępów myślisz ze to na pewno dobre porównanie?