Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Gdzies na forum,ponad rok temu założyłam wątek z życzeniami,ale najzwyczajniej nie mogłam go odszukać....
Piszę więc tu...
To moje trzecie bez niewiernego,nie mysłałąm kiedys ,że kiedykolwiek to powiem,ale dziękuję gadowi,że mnie zdradził,życząc jednocześnie,żeby nigdy nie odkochał się w Damie ---takie dwa egzemplarze są dopasowane idealne....
Wszystkim starym użytkownikom----życzę szczęścia w realu,powodzenia w nowym zyciu
Nowym,tym,którzy dopiero tu trafili----wiary,że mozna się otrząsnąc,żyć,być szczęśliwym...
Dzieciom z tego portalu----żeby nie musiały zbyt szybko dorastać....
No i oczywiście nie byłabym sobą ,gdzybym prywaty nie przemyciłaa co tam,Adminie,zbliżają się święta-okaż łagodność
ADZIA---Niech Ci sie spełni wszystko,powodzenia,zdrowia i gdzybym mogła miec siostrę---chciałabym,żeby była taka jak Ty(pomijając Twoję pogięte hormony)
ANKA---Słonce ,szczęścia ,we wszystkim
TOMALA---życzę Ci,żeby uśmiech gościł na Twojej twarzy,kiedy niemowlęce ubranko w barwach Lecha dostaniesz
BArtek---powodzenia,szczęścia w najpiekniejszym mieście Polski,w trójkę,ale wybacz,mistrza Polski Śląsk nie będzie miał..
LWI----zdrowia ,realizacji planów ,cierpliwości do mojej kuchni
GUPIA----pozostania na zawsze wiernej swoim ideałom i niech Ci sie rozrasta kuniec świata
SINEAD---własnej fabryki mioteł,ze wszelkimi udogodnieniami dla kobiet,z wersją na fotelik dziecięcyi pięknej deszczowej pogody,biegania boso po deszczu
YORIK---spełnienia tego,co sobie wymarzysz
SCOOBI---po prostu szczęscia---leży pod stopami,schyl sie po nie
FENIX---żebys po każdym kopniaku miała siłe wstawać i iśc,żebyś w końcu te kopniaki oddała bez żadnych skrupułów,nie dawaj się dziewczynona wojnie ludzie gorsze rzeczy przeżyli
SHIGOTO----no cóż....Wszystkiego
SAMOTNY----żeby Twoje posladki na straciły na urodzie i żebyś znalazł laskę ,z któa sobie zycie ułożysz
PAWCOM---co tam duzo mówic chłopie,zdrowia,luzu(wszystko wiem),szczęscia i omijaj baby szerokim łukiem ,bo Cie na manowce sprowadzą
ZŁOTA---żeby Ci się wreszcie poukłądały wszystkie klocki życia,szczerze życzę Ci przegranej ze mną w walce w kisielu
KOBIETA123---PI-Ty juz wiesz co to znaczy
SZAMANKA---żeby Twój osobisty euromat,długo jeszcze Twoja kartę dóładowywał
CLEO---żebyś znalazła swojego osobistego ortopedę,bo NFZ to kiepska instytucja
DEIDRE---szczęścia i zdrowia
DB----cierpliwości i wytrwałości w ogarnięciu całego pakietu
Baran I Dilka---szczęścia,szczęścia,szczęścia
Admin---wszystkiego najlepszego
Lady NIKT,Przegrany i jeszcze wielu innych,których już tu już nie ma;
niech Wam się wiedzie w realu i niech spełniają sie wszystkie Wasze plany
RBIT---żebyś nigdy nie zapomniał,po co są dniw sumie....A niech tam;
Zyczę Ci tego,co sobie
BLUE---żebyś zrobiła następny krok i jeszcze wiekszej dumy z córki
Święta to magia,opłatek,Rodzina,przyjaciele,pierwsza gwiazdka.
Wszystkim życzę zdrowych,spokojnych,jezeli łzawych-to tylko ze szczęścia Swiat Bozego Narodzenia i Szczęsliwego Nowego Roku
Dziekuje MOA- mam juz niezla kolekcje
Zycze Tobie,wszystkim, i kazdemu z osobna-spokojnych Swiat,sily na nowy rok ,wiary w niemozliwe,i wszystkiego co najlepsze
sinead
Dziękujemy za piękne życzenia
MOA Tobie życzymy aby kolejne święta bez gada były z roku na rok coraz lepsze w gronie ludzi których kochasz i które Ciebie kochają przy trzasku palącego się drewna w kominku i pachnącej choinki upływały najbliższe dni
I samych dobrych chwil w Nowym Roku aby każdy dzień był lepszy od poprzedniego :*
PS. A do rodziny pomyślimy jak Cię wkręcić abyśmy były spokrewnione
Adzia i Tomala76
Znikam,raz jeszcze wszystkim zdrowych i spokojnych świąt,lepszego nowego roku.
Nadziei-cokolwiek to znaczy
Wiary-obojętnie w co,byleby była,chyba przede wszystkim w dobro
Szczęscia-jesteście warci całego,jakie jest na świecie
Zdrowia--tego nie da sie kupic
Przyjaciół-bezcenne
Miłości--kocha się raz,potem,drugi....
Moja babcia mówiła ,że trzeba przezyć dzien tak,żeby móc sobie wieczorem spokojnie w lustro spojrzeć....---i to jest w życiu najważniejsze
Jak zwykle,proszę administrację o zaklepanie dla mnie niku MOA