Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Witam, ogólnie nic nowego. Dwa dni temu dowiedziałem się, że żona mnie zdradza. W związku z tym szukam godnego polecenia detektywa z okolic Warszawy. Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia na tym polu?
detektyw weźmie od ciebie za dużo kasy a tutaj sobie znajdziesz rzeczy które ci pomogą, będziesz mógł jej podłożyć coś małego albo w aucie ,torebce, czy na kompie , powiem tylko że może ktoś cię chce tylko wprowadzić w błąd ale sam się przekonasz więc życzę udanych łowów , detektyw kosztuje troszkę a tutaj skoro jest udostępnione publicznie to chyba zalegalizowane więc do dzieła , ja juestem po zabawie w detektywa bo też nie wierzyłam jak ktoś próbował otworzyć mi oczy że jestem z frajerem i sama się przekonałam że ta osoba miała rację tylko nie pomyślała że aż takim podłym chamem jest jego kumpel.
Na forum znajdziesz duzo przydatnych informacji jaki program użyć do sledzenia zony. Mniejszym kosztem będziesz miał tez duzo możliwości zeby zobaczyc co robi niewierna.
Porady poradami, a ja potrzebuję konkretnych działań, sprawa rozwodowa będzie, do tego dochodzi kwestia dzieci i podział majątku, porady nie wygrają mi sprawy. Na grzybowskiej 77 byłem, panowie krzyknęli 6000 złotych za 5 dni pracy bez możliwości doboru dni, a po tym okresie zamykają sprawę i do niej nie wracają - generalnie odniosłem wrażenie że jest to maszynka do zarabiania pieniędzy. Natomiast znalazłem fajne biuro detektywistyczne [***] Pan detektyw podszedł do tematu indywidualnie, ustaliliśmy harmonogram działań, limit kosztów oraz ramy czasowe. 3 dni temu podpisałem z nimi umowę i już mam pierwsze efekty w postaci zdjęć jak żona wchodzi z kochankiem do jego mieszkania w godzinach pracy i się obściskuje na klatce schodowej i migdali w aucie. A to dopiero początek...
Dodane przez Detektywwroc dnia styczeń 06 2014 20:30:34
Dostępność rynku usług detektywistycznych dla przeciętnego Kowalskiego spowodowała wysyp firm świadczących usługi w tym zakresie. Niestety pojawiło się wiele ogłoszeń od oszustów, którzy licząc na łatwy zarobek, nie wykazują się profesjonalizmem, a co niestety także się zdarza, nie posiadają wymaganych ustawą uprawnień.
Zanim wynajmiesz detektywa, sprawdź, czy posiada wymagane uprawnienia. Detektyw działający zgodnie z literą prawa powinien posiadać licencję detektywa, a jeżeli jest przedsiębiorcą prowadzącym działalność gospodarczą w zakresie usług detektywistycznych, powinien posiadać także obowiązkowe ubezpieczenie OC oraz wpis do ewidencji działalności regulowanej w zakresie usług detektywistycznych prowadzonej przez MSW. Prawdziwy detektyw powinien bezproblemu pokazać wymagane dokumenty. Oszust będzie zwodził i robił wszystko, aby ich nie okazać.
Profesjonalny detektyw z reguły posiada swoje biuro, ewentualnie od dłuższego czasu działa w tym samym miejscu. Oszust zazwyczaj umawia się na spotkania w miejscach publicznych. Zwróć też uwagę na to, jak wygląda rozmowa z detektywem. Każdy profesjonalny, licencjonowany detektyw uważnie słucha jaki jest problem, stara się podpowiedzieć jakie są możliwości jego rozwiązania. Temat wynagrodzenia jest końcowym etapem rozmowy. Oszust nie słucha, tylko jak najszybciej stara się sfinalizować rozmowę, a głównym tematem rozmowy jest kwestia zapłaty.
Oszust obiecuje wiele, mało realizuje. Często nie zna przepisów prawa i sugeruje, a nawet podpowiada wykorzystanie metod niezgodnych z prawem. Materiał dowodowy w taki sposób zdobyty, a także zdobyty przez osobę pseudodetektywa, nie ma żadnej wartości dowodowej w sądzie. Co więcej, może spowodować problemy z prawem.
Przy wyborze detektywa nie sugeruj się ceną, ani opiniami dostępnymi w internecie.
Profesjonalna usługa ma swoją cenę. Zanim wynajmiesz detektywa umów się na spotkanie w biurze i wyceń usługę. Rynek usług detektywistycznych ma zbliżony cennik. Jeśli jakiś detektyw proponuje rażąco niską cenę za usługę w porównaniu z innymi, zwiększ swoją czujność.
Pamiętaj - powierzasz detektywowi swoje najskrytsze tajemnice, więc starannie dokonaj swojego wyboru.