Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Dowód zdrady,
Czy warto szukać faktów zdrady i jak je szukać.
Każdy, kto tu trafił w różny sposób dotarł do tych cierpkich dowodów.
Pierwszym odruchem jest sięgnięcie po telefon, on najczęściej pokazuje życie właściciela i jego aktywność, w większości przypadków to się sprawdza. Ja uważam, że nie można natychmiast reagować, bo w pierwszej chwili ogarniają nas emocje, i możemy nie racjonalnie działać, przeczekać i dokładnie obserwować, próbować przerzucać smsmy ,czy mmsy do swojego teflonu, żeby mieć argumenty do rozmowy. Łatwo to się mówi, gdy nasze nerwy już nie wytrzymują koniecznie trzeba to wytrzymać i zbierać korespondencje telefoniczną i zdjęcia r11; mms
Później nadchodzi lawina pomysłów: komputer, śledzenie, obserwowanie. Ważne, żeby nie spłoszyć i nie dać odczuć, że obserwujemy i zbieramy materiały.
Można w różny sposób zbierać, wiem, że jest to chamstwo, ale jak jest możliwość korespondencje w komputerze. Typu GG czy inne komunikatory, może pocztę. Nie namawiam, bo jest to obrzydliwe.
Kosztowną, ale profesjonalną metodą, to są firmy detektywistyczne, które zbiorą materiał.
CZY TAK NAPRAWDĘ TEGO CHCEMY?
JAK UDOWODNIŁES-ŁAŚ ZDRADĘ
z moim mężem jesteśmy ponad 10 lat.W 2005 roku dowiedziałam się o jego zdradach z prostytutkami.
Teraz przez przypadek weszłam w jego biling i co....
kontaktuje się z agencjami towarzyskimi..??
Nie wiem co robić-szukam szperam bo potrzebuję dowodów w 100%
nie rozmawiałam z nim bo to tylko biling---myślałam też o detektywie-ale nie wiem ile to kosztuje...??
Boję się że prawda będzie w czarnych kolorach
może powiecie jak dowiedzieć się w agencji czy mój mąż zamawiał panienki do domu...???dzwoniłam już raz ale lalunia powiedziała że nie udziela takich informacji??
Co mam zrobić ja to muszę wiedzieć na pewno zanim rozpocznę wojnę z mężem
a obiecywał że nigdy więcej tego nie zrobi-że był wstawiony...itp
jak mam to zrobić???????????????
Zastanowiłaś się co może być powodem, że zdradza Ciebie z prostytutkami. Może on Ciebie podejrzewa lub podejrzewał, że Ty go zdradzałaś i obecnie chce w ten sposób Ciebie ukarać.
Z bilingów wynika, że kontaktuje się z Agencjami, należy je odłożyć i zachować a w rozmowie użyć skserowanych, żeby nie zniszczył.
Ja sam się zastanawiałem, czy chcę usłyszeć prawdy, to ciągnie jak narkotyk, żeby się dowiedzieć, potem świat rozstępuje się pod nogami. Czy tego chcesz. Dzisiaj po prawie roku, myślę, że pozostawiłbym sobie moją sytuację tylko w przypuszczeniach, bo wiem jak mnie to obciążyło psychicznie. Korzystałem z Agencji Detektywistycznej, mocno się targowałem o 2/3 ceny zjechali, bo oni jak pasożyci żyją z tego. Nie wiem z jakiego jesteś rejonu, może mi napisać w prywatnej wiadomości.
Cytat
agnes napisał/a:
z moim mężem jesteśmy ponad 10 lat.W 2005 roku dowiedziałam się o jego zdradach z prostytutkami.
nie rozmawiałam z nim bo to tylko biling---myślałam też o detektywie-ale nie wiem ile to kosztuje...??
może powiecie jak dowiedzieć się w agencji czy mój mąż zamawiał panienki do domu...???dzwoniłam już raz ale lalunia powiedziała że nie udziela takich informacji??
agnes napisał/a:
Wiem, że może mnie wyklniecie, ale powiem Ci tylko tak: WSZYSTKO BYM ODDAłA, ZEBY MOJ MAZ POSZEDL DO AGENCJI, A NIE ZAKOCHAL SIE W PANIENCE Z PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie niestety mój mąż nie ma i nie miał powodów do podejrzeń o zdradę-jestem i byłam mu zawsze wierna-Mimo to ja głupia go kocham
A prawdy dowiedzieć się chce-nie mogę ciągle żyć w niepewności-boję się ale dowiem się--poruszę niebo i ziemię.
On pewnie myśli że jeśli mu kilka lat temu niby przebaczyłam-bo tego słowa nie usłyszał ode mnie to i tym razem mu się upiecze--NIE NIE JUż NIE
jestem tu pierwszy raz sledze wsyztsko i czytam... wyobrazcie sobie ze ja wybieramsie do wrozki aby dowiedziec sie prawdy jak bylo choc bardzo sie boje.. ale musze wiedziec.. a z drugiej strony jush nie chce.. i tak ciagle to trwa jush 6 miesiecy kochamy sie jest cudownie .. ale mnie boli i nie pozwala na swobode ... ciagle podejrzenia....
uwazam ze warto szukac ... w koncu kiedy juz znamy cala prawde wiemy z kim tak naprawde jestesmy, poznanie prawdy jest bardzo bolesne ale nie niszczy to czlowieka tak jak niewiedza, zastanawianie sie czy mnie zdradzil/a czy nie ... w koncu i tak zdrada wyjdzie na jaw dlatego lepiej jest miec jakies dowody ktore sa mocnymi argumentami podczas rozmowy, i nikt nie bedzie juz nam wtedy mogl zamydlic oczu swoimi klamstwami !!!
polecam programy szpiegujace typu keylogger -osobiscie uzywalem KGB spy- niezawodny program dziala w calkowitym ukryciu, cokolwiek wpiszesz na klawiaturze, otworzysz jakkikolwiek program, zdjecie, strone internetowa wszystko jest zapisywane w tym programie pod koniec dnia otwieramy tlko raport i mamy wszystko czarno na bialym
pozdrowionka
Anja napisał/a:
hej, mysle ze bedzie lepiej po naszej rozmowie a nawiasem nie wiedzialam,ze takie aparaty istnieja.Podziwiam
buziaki
Ania
pewnie ze lepiej a istnieja istnieja jest mnostwo programow szpiegujacych na rynku najbardziej popularne to wlasnie keyloggery, reszta jest juz troszke bardziej zaawansowana ale daje nam mozliwosc zainstalowania takiego programu zdalnie na komputerze meza/zony np. w pracy tylko to troszke skomplikowane i czasochlonne trzeba wiedziec jak obejsc zabezbieczenia i mase programow chroniacych zarono serwery jak i komputer ... ja proponuje nie wtajemniczonym pozostac przy prostym keylogerze
w związku z duża ilością pytań o ten program podaje poniżej link na którym znajduje sie ten program ... jest on darmowy tylko ze ograniczony czasowo do 7 dni ....
http://www.freedownloadscenter.com/Utilities/Misc__Utilities/KGB_Spy_Download.html
PAsja napisał/a:
jakbym mogla prosic o podpowiedz krok po kroku
witam program jest bardzo prosty w obsludze takze nie powinnas miec problemow z nim w punktach opisze co co i jak powinnas zrobic ...
1. po sciagnieciu programu zainstaluj go na komputerze ktory ma byc "podgladany" musisz wybrac jakis dobrze "schowany" katalog np:
computer -> local disk (c -> windows -> logs -> cbs
tam tez tworzysz katalog pod jakas nazwa np: "win log"
2. po stworzeniu takowego katalogu instalujesz w nim program, przed instalacja nalezy wylaczyc wszystkie posiadane programy antywirusowe, firewalla oraz o ile posiadacie programy antyszpiegowskie
3. po zainstalowaniu program poprosi nas o ustawienie hasla dostepu oraz wyswietli sie informacja ze skrotem klawiszowym ktory daje nam dostep do programu ( o ile dobrze pamietam jest to ctrl + z )
4. po otworzeniu programu zaznaczamy ktorego uzytkownika program ma szpiegowac w ustawieniach programu oddnajdujemy opcje "logs" tam tez ustawiamy co chcemy zeby program zapisywal
5. co do desktop screenshots (robione jest zdjecie pulpitu) proponuje ustawic opcje "gdy otwiera sie nowe okno" ustawienie opcji czasowej np co 2 min daje nam nie pelny wglad na to co sie dziej i zasmieca nam tzw raport pozatym screeny zajmuja duzo miejsca a raport jest ograniczony wielkoscia (po osiagnieciu przez raport maksymalnej wielkosci nic juz nie bedzie zapisywane )
6. i ostatnia rzecz ktora powinnas wiedziec to po skonfigurowaniu programu w zaleznosci od twoich potrzeb i teraz masz dwie opcje jezeli nie chcesz zeby program byl aktywny po twoim wyjsciu tzn zeby nie zapisywal tego co teraz robisz na komputerze poprostu go zamknij natomist jezeli chcesz zeby program zaczal "robic swoje" musisz kliknac zielony znak "play" (rozpocznij zapis logu) i potem przejsc w opcje "stealth" (niewidzialna)
aha zpomnialem jezeli chcesz sprawdzic potem zawartosc raportu musisz wcisnac klawisz skrotowy ( w standardzie ctrl +z) wpisac haslo i przejsc do opcji otworz raport ... po przejzeniu raportu najlepiej jest go wykasowac chyba ze mamy tam wazne informacje wtedy zapisz go i wyslij na swojego maila alba zapisz na przenosnym dysku
pozdrowionka mam nadzieje ze moglem ci jakos pomoc