Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
ale chciałbym poznać prawdę o twórcach tego portalu, o tym redaktorze, który podle poniża własny naród, który ma chyba jakieś problemy natury seksuologicznej.
Co Wy Panie powiecie na ten temat? Czy lubicie tak być traktowane, tak, mam nadzieje oczerniane?
Bo w sumie ja nie wiem. Moja żona nie potrafiła odmówić. A w zasadzie w czasie naszego małżeństwa tylko raz spotkała się z tak bezpośrednią zachętą. Więc ja już nie wiem. Jestem zdołowany.
Nawet jeśli to prawda, to co napisał ten redaktor, jeśli dobrze zinterpretował słowa tego obcokrajowca, to jestem zły na niego. W tym co napisał widzę satysfakcję, widzę urąganie mojej żonie, a co za tym idzie MI!
W ten sposób nie powinno się pisać o tak trudnych i bolesnych sprawach.
No nie?!
Pskow - pozostaje mi tylko powtórzyć co powiedziałem - jesteś zdołowany, bo nadal tkwisz w zwiazku z kimś, kto Cię upokorzył i teraz tylko roztrząsasz takie kwestie.
Ty masz potężny problem emocjonalny. Nie potrafisz zaakceptować prawdy. Twoja się taka okazała, koleś stwierdził fakt - gdzie Ty tu widzisz obrażenie Twojej żony? Twojej żonie należy się za to co zrobiła. Obraźliwe to może być dla takich kobiet, które potrafią odmówić. Ja też wiem, że ich jest mało.
A co do tego czy to Polki czy nie Polki. Widzisz. Żyjemy w kraju, który dopiero odbudowuje się po swojej pięknej romantycznej historii bycia pompowanym w tyłek w imię pięknych idei. Siłą rzeczy (mimo, że większość powie, że tak nie jest) czujemy się "gorsi" "słabsi" od innych krajów. Pewnie dlatego, że inne kraje są lepiej rozwinięte, a w naszym najważniejsza nie jest gospodarka, tylko dwie deski zbite razem symbolizujące wiarę w to czy tamto.
Należymy do krajów, których mieszkańcy nadal uciekają do lepszych miejsc za chlebem, za poszukiwaniem szczęścia. Taka amerykanka jeśli pozna chłopaka z Chociwla Małego - wyśmieje go. Jeśli nasza Polka pojedzie do stanów i podbajeruje ją jakiś teksańczyk - zakocha się w nim bo będzie widziała jego jako bramę do szczęścia w nowym lepszym kraju.
Ja emigrowałem w moim życiu wiele, byłem w wielu krajach, spotkałem tam wielu ludzi, również Polaków. Z naszych ideałów patriotycznych widzę niewiele. Za granicą Polak Polakowi zawsze wrogiem, a kiedy w Londynie zabili Turka, to mało brakowało a było by powstanie Turków w Anglii. Taka nasza polska solidarność i miłość bliźniego, którą głoszą kościoły.
Jeśli chodzi o polskie kobiety - spotkałem za granicą wiele wspaniałych kobiet, ale przyznaję że poznałem z 5 razy więcej takich , które są właśnie takie o jakich mowa w artykułach które przytoczyłeś.
Jesteśmy narodem, który nie ma swojego miejsca, ja widziałem wiele miejsc, prowadziłem firmy w wielu krajach, teraz moja firma znajduje się w Polsce, wiem o czym mówię, ten artykuł jest rzeczowy. Kontrowersyjny acz rzeczowy.
Nie zachowuj się jak były premier, który obraża się że Niemcy nazwali go kartoflem, skoro tak wygląda
Jeśli kobieta jest dziwką - nie jest obelgą nazwanie jej dziwką.
Jeśli facet jest złodziejem - nie jest obelgą nazwanie go złodziejem.
Głowa do góry, rozwód naprawdę leczy rany pskow, nie czas
Pskow, a może nadszedł ten moment, żeby pogodzić się z tym, że nie jesteś w stanie się ze zdradą żony pogodzić. Zrobiłeś już wszystko, moim zdaniem. Przestań walić głową w mur.
Co do Twojego wątku. Nie chce mi się oglądać jakiś wywodów o szmatach. Jest ich pełno, mnożą się jak grzyby po deszczu. Mają penisy, lub pochwy. Co za różnica. Najważniejsze, że poza szmacianym gatunkiem istnieje ludzki.
Lubię tu zaglądać, bo jak na razie szmaty na portalu zdrada.pl są w przeważajacej mniejszości. Czyli Polki, to nie tylko dziwy, a Polacy łachudry. Mnie to wystarcza, żeby nie tracić nadziei. Nie obrażajmy się tu nawzajem i nie porównujmy do gnid naszej płci .Szanujmy się i nie psujmy sobie krwi. I będzie dobrze.
No cóż, problem natury ogólnej zszedł na rozmowę o moim problemie. A czy to naprawdę tylko mój problem? Proszę zwrócić uwagę co to za portal?
To jest jeden z najbardziej opiniotwórczych portali, a pozwala sobie na takie wybryki. Lilinad, czy to ja obraziłem kogokolwiek?Ja raczej poruszam istotny problem. Treść tego tytułu sugeruje, że Polki to dupodajki i to raczej wyróżniające się na tle innych nacji. Tymczasem sam ten materiał filmowy mówi o czymś zupełnie innym i nawet nie wyczułem żadnego podtekstu. Jeden psychopata pracujący w "wp" pluje nam wszystkim w pysk, prowokuje, obraża, deprawuje, a my udajmy że deszcz pada.
Pskow powiedz mi szczerze, czy zadałeś sobie trud przesłuchania zawartości linku, który podałeś????
Ja to zrobiłam i wyciągnęłam zupełnie inne wnioski niż Ty. Być może przeczytałeś tylko tytuł- Polki zwykle nie odmawiają- i tyle... opinia nasunęła Ci się sama. Skojarzenie jednostronne - musi to być seks.
Bardzo często zdarza się tak, że aby przyciągnąć jak największą liczbę odwiedzających autor stosuje manerw skojarzenia z wiadomym tematem a zawartość materiału jest zupełnie inna.
I mamy następującą wypowiedź Holendra- Polki zwykle nie odmawiają- kiedy się je poprosi do TAŃCA....i tyle.
O Polkach wypowiada się w samych superlatywach- jakie piękne, atrakcyjne i zadbane- sam lukier.
Mieszkam u UK ponad 5 lat. Polki mają taką opinię na jaką same sobie zapracowały. Niestety nie jest to najlepsza ocena.
Jednak ja wychodzę z założenia, że nie należy wszystkich kobiet wkładać do jednego worka. Nie kierujmy się stereotypami. Być może kobiety dzielą się na te, które można mieć zawsze i na te o, których nie można nawet marzyć
Iza-28, ależ ja zgadzam się z Tobą, że wypowiedź tego Holendra jest miła. Chodzi o to, że wp nie a żadnych zahamowań, by wykorzystując najniższe instynkta przyciągać czytelników. Te prowokacje ich uważam za niesmaczne, obraźliwe i deprawujące.
wwwwoooo ej "podle poniża swoj naród" pfuuuu zabrzmiało jak z podrecznika NOP lub innych organizacji ze znakiem zbliżonym do hakenkreuza... brrrr..ja poprostu nie czytam takich artykułów..bo to tak jak by napisać "Polacy to bandyci- szczera opinia kogokolwiek" trzeba odsiewac ziarna od plew...a na taki tytul odrazu zapala mi sie swiatelko z napisem "jakość tabloidu" czyli ...tytuł ktory ma niewiele wspolengo z rzeczywistościa..ale cos sugeruje...troche seksu..i sensacji..doprawione oburzeniem i gazetka z 1 zeta sprzedaje sie na maksa...fujjjjjj i bleeeee. Wiec proponuje nie zwracac uwagi na takie marne "słowo tryski".
a juz tym bardziej nei stawiac jakis podejzanych ....górnolotnych tez na podstawie szmirowatego tekstu
sa ludzi i taborety..i tak jest wszedzei w polsce , niemczech ,anglii itd...sporo bawilem sie w UK ...i tak "luźnych " dziewczyn naprawde ciezko znalezc w erurope..ale co tam..tak jak napisal kolego wczesniej
(wracając na nasze łono zdradzonych i zdradzajacych) jesli " dała" to sie skurw.....ła, jeśli dał to sie "sku....wił" ...i trzeba nazywac rzeczy po imieniu...tekstu typu obraza naród,czyli moją żone, czyli mnie są wstylu misiowego : " a gdyby tutaj w przeszłości wasza matka.... czy jakos tak bez sensu.....generalnie staram sie ciebie zrozumiec pskow wszystko co jest z "tym" związane wywołuje u ciebie ogromne emocje... i to jest normalne...my przez pierwwszy czas ni emoglismy niektorych filmow ogladac... a jak czytalem recenzje ze film jest o rozpadajacym malzenstwie z powodu zdrady meza...to mialem ochote na wymioty..przyjdzie..tak mysle , czas na wiekszy dystans i tego ci zycze