Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Mam pytanie związane z tematem erotyki. czy wszyscy faceci przeglądaja strony erotyczne i sciągają gołe laski na komórkę?kurde, może ja jestem nienormalna ale czuję się wstrętnie z tym, że mój mąż tak robi.nawet w jakiś sposób ponizona.
Jasne!!
Sex jest w zyciu potrzebny jak krew-zostan jego honorowym dawca??Co??
Troszke jest w tym prawdy ale bez przesady
I fakt ze to juz temat tabu nie jest!!!
Widac co sie dzieje na tych stronkach!!
Ciekawi zycia,smaku i erotyki ucieka sie coraz wiecej osob do zdrad!!
A nie mozna by tak we dwoje ze swoim partnerem??
Hm..uwazam ze to bylo by ciekawsze!!
vika
Najlepszym nauczycielem jest szkola zycia
Trzeba byc optymista nawet w trudnych chwilach...
To właśnie sex, doznania erotyczne są głównym powodem do zdrady. Sex i erotyka są tak bardzo istotne i tak ważne w życiu, że niektórzy stawiają to ponad prawdziwą miłość!!!! Facet bardzo kocha swoją zonę / dziewczynę a jednak pójdzie i zdradzi by "spełnić się w 100%". Mało tego, pójdzie i zdradzi poraz kolejny bo ostatnim razem to doznał takich przezyć, ze przestac myślec o tym nie mógł
Pytanie: dlaczego zona/dziewczyna nie wystarczyła? No chyba nie trzeba odpowiadać.
Vika, czasem jest tak ,że możesz stawać na głowie, urozmaicac sex ze swoim partnerem na wszelkie sposoby, nowe miesca, nowe pozycje a to i tak za mało. Bo dla niektórych sam fakt zdrady, i sam fakt ze uprawiasz sex z inna osobą jest na tyle podniecający,że do erotycznych przezyc nic już wiecej nie potrzeba.
Dla mnie osobiście, sex jest bardzo ważny w zyciu, ale pewna jestem tego, że przenigdy nie postawię tego ponad miłość
Pozdrawiam, Lena
Zły. Zanim odpowiem na Twojego posta, napiszę kilka zdań dziewczynom- to są damy, więc pierwszeństwo im się należy.
Być może z tym sexem poza związkowym jest tak, jak pewnym dowcipie.
Wieczór, sypialnia, facet przychodzi do łóżka zaczyna się jednoznacznie przytulać do swojej żony i mówi. Kocham Cię, jesteś wspaniała, czuła, wrażliwa. Masz piękne ciało, potrafisz mnie doprowadzić do szaleństwa. Żebyś jeszcze tylko tak troszeczkę obca była...
Zły.
W moim przekonaniu erotyka jest nierozłącznym elementem życia człowieka. W związku jest jedną ze znaczących sił napędowych. Traktowanie bliskości cielesnej w odpowiedni sposób może bardzo wzbogacić związek. Uważam, że w związku istnieje sex albo dobry sex. Ten drugi, w moim przekonaniu powinien sprowadzać się do tego, aby celem jego uprawiania było sprawienie przyjemności partnerowi. Jeżeli obie połówki tak do tego podchodzą, wówczas jest fantastycznie.
W innym przypadku (to zabrzmi brutalnie) jest to nic innego, jak onanizowanie się przy pomocy drugiego człowieka.
Oczywiście samo pojęcie erotyki jest znacząco szersze, niż sexu jako takiego. Erotyka, może w znaczącym stopniu ubarwić pożycie, sprawić, że zbliżenia będą bardziej pożądane, z większymi uniesieniami.
Wplecenie jej do życia na co dzień, z pewnością ubarwi każdy związek
Lena masz racje bo ja tez uwazam ze prawdziwych doznan seksualnch najbardziej doznajemy z uczuc ja niestety tez tak uwazam!!Wtedy jestesmy bardziej otwarte i zdolne do eksperymentowania!!Dla mnie tez sex jest bardzo wazny ale nie z kazdym napotkanym facetem bez przesady!!I wlasnie oto chodzi ze niektorzy stosuja sie do innych zasad byle duzo byle by bylo
A jesli chodzi o zdrady czesto jest tak ze mezczyzna brakuje czegos w sexie i chca sprubowac jak to jest z inna i inaczej a potem zaluja jak zostana przylapani
Coz takie zycie!!Niektore kobiety nie chca eksperymentowac z mezem wogole i wychodza z zalozenia ze "po Bozemu"wystarczy-otoz mylna teoria wtedy facet zawsze pojdzie sprubowac czegos innego!!Dla wlasnej ciekawosci!!
No i niestety oni to fakt sa wrazliwsi na bodzce ...
vika
Najlepszym nauczycielem jest szkola zycia
Trzeba byc optymista nawet w trudnych chwilach...
To coś dzięki czemu człowiek staje się bardziej doceniony przez drugą osobę,doznaje przyjemności i czuje się kochany:-)odgrywa to bardzo dużą rolę.Życie bez seksu to monotonia i nuda Pozdrawiam wszystkich,co zgadzają się choć trochę ze mną