Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
js48, prosiłabym o zapoznanie się z regulaminem, w przeciwnym razie otrzymasz ostrzeżenie.
W jednym zdaniu popełnić tyle błędów logicznych.To chyba rekord tego portalu.
Po pierwsze to skąd wiesz ,że js48 z regulaminem się nie zapoznał ?
Co najwyżej możesz stwierdzić ,że go złamał.Ale mógł to zrobić po uprzednim zapoznaniu się z regulaminem , a mógł też złamać regulamin nie czytając go uprzednio.
Skoro penalizacja ma dotyczyć braku zapoznania się z regulaminem to jak sprawdzisz ,że js48 z nim się nie zapoznał ?
Co ciekawe w regulaminie nie ma punktu nakazującego obowiązek zapoznania się z nim więc nie może być też sankcji za niezapoznanie się z regulaminem skoro nie zapoznanie się z regulaminem nie jest czynem zabronionym.
A co najciekawsze jako SA powinnaś wiedzieć co w tym regulaminie jest.Skoro usiłujesz kogoś ukarać za brak zapoznania się z regulaminem , co w tym regulaminie zakazane nie jest to dajesz tym dowód ,że sama się z regulaminem nie zapoznałaś :brawo
A w takim wypadku powinnaś sama siebie ukarać ostrzeżeniem
SA pełniąca funkcję kilka lat , która nie wie jak wygląda regulamin na straży przestrzegania postanowień którego stoi.
Zaleciłabym wnikliwsze czytanie całości portalowych wpisów, nie tylko cytowanie urywków, to i zrozumienie byłoby lepsze, ale to przecież zupełnie niezgodne z polityką deptania po piętach
Na wesoło? A jakże
Znam teściowe, które faktycznie powinny mieć swoje święto Ale za to 30 maja będzie dzień bez stanika Wątpię by jakakolwiek kobieta chciała w Twoim towarzystwie to święto obchodzić
Wątpię by jakakolwiek kobieta chciała w Twoim towarzystwie to święto obchodzić
No na pewno nie właścicielka pinczera miniaturowego, który szczeka niezrozumiale, obsikuje kąty, ma silny instynkt stróżujący, etc. Ten zwierzak z "błękitną krwią" potrafi wysyłać "przekonujące" sms-y, dzięki mu za to. :tak_trzymaj
JA, KOBIETA:
- Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.
- Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"!
- Najpiękniejsze słowa świata: "Idę na zakupy"
- Nie mam żadnych dziwactw! To są "special effects"!
- Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane manekiny.
- Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam alzheimera
- My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej - na miotle!
- To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"!
- Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu....a potem uczynił ziemie okrągłą!!!
- Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała leżeć teraz na plaży!"
Przeproś Piotr...Ja do kurtki nędzy nie wiem co ty tu jeszcze robisz. Znam tylko kilka osób z tego zacnego grona do którego się zaczynasz kwalifikować. Wypad z baru bo to chyba impreza nie dla Ciebie. To może przeproś i będzie po krzyku.
tak myślałam właśnie, że coś przegapiłam i portal zmienił właściciela, milord gratulacje, portal musi być Twoim prywatnym folwarkiem skoro dajesz sobie prawo do selekcji forumowiczów, tylko pytanie - jakie są kryteria?
pozwalasz sobie na zbyt wiele i to nie pierwszy raz odnośnie tej samej osoby,
nikt nie wie o co Ci chodzi, ale obstawiam, że większość zauważyła, że masz jakieś kompleksy na punkcie jednej z osób, a wywlekanie tego na ogół daje innym prawo do oceny Twojego zachowania
i to chyba nie ten ktoś powinien przeprosić
"...No matter how many deaths that I die, I will never forget..."
Chcesz być jedną z tych Hurricane co się dowiedzą? Pojechałaś ostro i mój szacunek To nie jest mój folwark. Wiem co robię. Biorę pełną odpowiedzialność za swoje czyny. Dla Twojej świadomości.... Bywam wredny tam, gdzie moim przyjaciołom dzieje się krzywda. Przyjaciół nikt mi nie będzie wybierał jak również nikt moim przyjaciołom nie będzie dyktować kto nim/nią będzie a kto nie. Mam powody. Powinno Ci to wystarczyć. Jeśli chcesz je znać > napisz na PW. Zdecyduję jak wyjaśnić.