Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
liliand1 mysle ze masz racje bede czekal. a co mi tam.jesli cos sie powtorzy to bedzie porazka-i koniec naszego zwiazku. dam jej szanse nie mowiac o tym. a moze bedzie jak przed 20stu laty. pieknie i wesolo. co wy na to wiecej macie doswiadczenia czytajac takie zeczy jak moje. pewnie jak zawsze sie myle.
Generalnie wykasowana historia połączeń zawiera i przychodzące i wychodzące.
Potrzebna jest oryginalna sim bądź jej pełen obraz. Dobry program za 100 dolców, czytnik kart za parę złotych na Allegro, PIN i PUK stosowny do karty. Nie będę tłumaczył, że procedura odzyskiwania wymaga nie lada fachowca bo sim są coraz to nowocześniejsze i jakoś trzeba później wytłumaczyć skąd znasz zawartość bo jest to działanie celowe i ingerujące w prywatność. Ale przeważnie informacje bywaja na tyle spójne, że można metodą dedukcji wykalkulować, że jeśli w domu np. nie lała się woda a w okresie łączenia z hydraulikiem to zyskuje się podstawy by drążyć dalej. Czemu nagle ni z tego ni z owego ożywiona korespondencja z "kolegą" jest aż tak ożywiona skoro wiemy z opowiadań "jaki to z niego nie kobieciarz bądź dupek lub to tylko kolega lub koleżanka".
To jest dokładnie tak samo jak z odzyskiwaniem dysku twardego w komputerze lub przywracaniem systemu dla karty. Im dalej do tyłu > tym większa sieczka. Czasem dostaje się wynik jak na dłoni a czasem trzeba umieć wiązać fakty. To czy tamten miał dwa tel. Jest nieistotne. To powtarzający się numer w komórce do której mamy dostęp jest istotny.. Trochę to zawiłe bo i odpowiedź nie jest prosta i jednoznaczna. Za dużo zmiennych. Aha. Koszty odzyskania pamięci karty można zminimalizować prawie do zera Grunt by jej nie zniszczyć zmieniając PIN i kopiując dane bo tam są opcje całkowitej kasacji algorytmem.
Możesz się Paweł właśnie znajdować w sytuacji podobnej do niektórych osób tutaj. Twoja żona + kochanek. "Fajnie było > ale się skończyło".
Sciągnąłeś gościa z Orange??? Fiu, fiu... No to może dobry detektyw? Dla żony dobra nowa komórka z nową sim a stara sim do kieszeni i odzysk na spokojnie. Gość z Orange będzie wiedział tyle co i Ty. Potrzebny jest informatyk z Orange z hasłem do serwera
Albo tak jak zaproponował Tezeusz. Po co komplikować coś co może być proste?
Edit
Proste bo nic nie kosztuje. Informacje jakie podałem na poprzedniej stronie są do obejrzenia na koncie użytkownika podaje się numer i hasło reszta w zakładkach we wszystkich możliwych konfiguracjach.
Obok przypadku Pawła dodam - fakt, ze to już historia, ale moja przygoda z dostępami do bilingów szła po grudzie. Telefon służbowy, wstęp do konta niemożliwy, klonowanie i odczyt karty sim się nie udał, karta uległa skasowaniu, to delikatne ustrojstwo. A propozycja telefonu prywatnego spełzła na niczym, dając drugiego fona liczyłem na możliwość wykorzystania go przez nieuwagę. To tyle z doświadczeń.
Witam wszystkich. Jestem nowa i nie wiem, jak mam zacząc. Nigdy nigdzie nie czatowałam, ale nie mam juz siły, jestem zmęczona chce sie wygadać. Zostałam zdradzona przez mojego męza po 10 latach związku, mamy dwójkę cudnych synków. Złozyłam pozew o rozwód,ale go zawiesiłam na 12 m-cy chce dać mu szanse,ale to ciagle boli!
Tak Tezeusz. Dlatego nigdy nie polecałem robienia tego typu rzeczy samemu. I kumpel, który zrobi to za flachę też jest do kitu. Zniszczyć dane jest bardzo łatwo. Dlatego lepiej dostać to sim we własne ręce zastępując je nowym bo inaczej kochany małżonek lub małżonka nie odpali telefonu rano. I co wtedy? Różnie to bywa. Internet jest pełen programów odzyskujących a producenci przechodzą samych siebie by po kopiowaniu zawartość poszła w kosmos. Konflikt interesów. Pobrane licencyjne gry, prawa autorskie do mp3, zastrzeżone numery telefonów... Nikt nie życzy sobie problemów.
Jeśli nie ma potrzeby dotykania sim a jednocześnie uzyskanie informacji to bingo
odzyskiwanie to absolutna ostateczność.
witam , za moja aprobata wyszla z domu pierwszy raz od 3 lat sama z kolezanka.tak jak mi radzilscie staram sie znormalniec ale wszystko miec pod kontrola. nie wiem jak dlugo bede czekal .mam nadzieje ze juz dali sobie spokoj. jesli nie........... bedzie smutno .moje dzieciaki troche juz rozumieja najgorzej dziewczynka ma juz 12 lat.nie znala mnie prawie wcale mieszkalem w califoni 16lat a ona i syn to tak w wakacje w polsce byly no wiecie co.kojarzyla mnie tylko z telefonem i paczkami teraz zaczynamy sie naprawde poznawac atu masz babo placek. caly czas mam nadzieje ze jednak byly TYLKO spotkania bez konsumpcji. a teraz czekam i zdycham z nerwów-normalnieje
witam was wszystkich. jednak jestescie specjalistami w tej dziedzinie.kazdy facet tu ma jakies doswiadczenie mniejsze badz wieksze. tak jak sugerowaliscie zbieram dowody nawet nie wiedzialem ze jest ich sporo.to co wydawalo sie normalne bylo tylko zwykla przykrywka. tak teraz wychodza dziwne klamstwa na jaw . mialem czekac i byc spokojny wczoraj wieczorm wybuchlem zobaczymy czy dotrwam jeszcz troche. niestety gubi sie w swoich klamstwach troche jest mi jej szkoda ale nie prostuje jej ze jakis czas temu mowila zupelnie inaczej . CALY CZAS JAK PYTAM Z KIM SIE SPOTYKALA (O ZDRADZIE NIE WSPOMINAM) SLYSZYE ODPOWIEDZ-NIC WIECEJ NIE MAM CI DO POWIEDZENIA WSZYSTKO JUZ POWIEDZIALAM. CO MYSLEC O TYM????
Jak pozwolisz jej na ponowne wyjście to pora ten czas spożytkować na przetrzepanie domu. Czego szukasz: dziwnych rachunków, zdjęć z ludźmi, których nie znasz, seksownej bielizny, której na oczy wcześniej nie widziałeś, drogich perfum, biżuterii jw, bilingu ze stacjonarnego (jeśli macie taki), drugiej komórki. Słowem > wszystkiego (pamiątki po romansie). Gdzie szukasz: w szafach pomiędzy jej ciuchami i wszędzie tam, gdzie nie masz powodu zaglądać. Sim można znaleźć pod dywanem albo w szkatułce na biżuterię w jakimś medalionie.
Ona Ci się w życiu nie przyzna jeśli cokolwiek było. O tym zapomnij. Albo dowiesz się sam, albo nic ponadto co powinieneś usłyszeć. Szkoda nerwów. Ten typ mięknie dopiero przy twardych dowodach. W nocy > czas na torebkę i płaszcz.
Podłe? Obrzydliwe? Albo chcesz wiedzieć albo nie.
kopałem wstyd sie przyznac , dywanow nie mamy . torebka czysta sam nie wiem gdzie szukac.To jest kobieta ,która dba o siebie bielizne ma zawsze super ,ubiera sie elegancko.wiec nic sie nie zmieniło.zastanawia mnie tylko ten telefon. czy w omni po wyjeciu karty sim i włożeniu drugiej innej czy dawne połączenia zostają czy nie .u mnie w nikia wszystko jest czyste. brak historii zupelnie. jesli tak jest to ok codzienniee sprawdzam telefon i zawsze sa dawne połączenia. ma nawet sim lock.tylko do orange.kontroluje auto nie ma zadnej ladowarki w pracy takze. w domu tego nie robi bym cos widzial. jedynie co mi do glowy przychodzi to tylko do niej dzwoni, a ona kasuje. nie znam nikogo kto by mi te przychodzace połaczenia sprawdził.juz mnie krew zalewa z bezsilnosci.moze ktos kto to czyta ma mozliwosc z orange. jesli tak to prosze na PW.moze i ja sie wam przydam montuje LOKALIZATORY GPS w samochodach . podgląd on line. historia itp itd. PAWEL
>>>kopałem wstyd sie przyznac <<< Żaden wstyd.
To co w pamięci telefonu to swoje a to co na sim to swoje.
Wróciłem do Twojego pierwszego postu w temacie. Wiesz, ale nie masz dowodów. W związku lodówa. Jedyne co mi jeszcze pozostaje poradzić (jeśli Tezeusz nie poradzi) to dać pełen luz i wynająć detektywa. Poszlak masz full wypas ale wszyscy wiemy co znaczą poszlaki. Gówno znaczą. Brak mi pomysłu.
Moment. A wiesz lub domyślasz się kim on jest? Może to od tej strony trzeba. Ciupina przemocy nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Nie trzeba sobie brudzić rąk. qrva. Do czego ja Cię namawiam. Częściej kochanek/kochanka są tym słabszym ogniwem.
Puknijcie w łeb wystarczająco mocno > a myśli i przeszłość pukniętego staną otworem. Twoja żona to inteligentna paskuda. Nie powie Ci grama więcej niż już wiesz. To gdzie indziej trzeba szukać informacji. I żadnych nowych stringów??? Nie wiesz jakich perfum używała a jakie ma teraz? zero różnicy w biżuterii? To on był tym, który o tym pamiętał. Jest jeszcze kilka dojść do prawdy ale nie będę o tym pisał bo to już jest straszne i koniec wyłącznie jeden.
pozdrawiam
milord
Z doświadczenia ostatnich dni polecam sprawdzenie historii GG , NK itp u mnie było znam imię nazwisko kolesia wiem gdzie mieszka a zajęło mi to 15 min Tylko zastanów się czy naprawdę chcesz to wszystko wiedzieć to niczego nie ułatwi ( przynajmniej mnie nie ułatwiło )
nie ma gg. nasza klasa takze odpada .typa znam nie ma nowych stringów ani bozuterii. znam go b.dobrze liczy kazda zlotowke.MILORD prosze wlacz jeszcze raz i napisz mi o tych dojsciach do prawdy jesli mozesz wal na PW please please.myslalem o tej delikatnej przemocy ale to jeszcze nie czas jest za cieplo. mysle ze jak zejdzie ponizej zera bedzie lepiej. PAWEL
Pluskwa twoim przyjacielem. Poszukaj, nagrywają do 12h.
Te długo nagrywające są niestety dość duże (wielkość pendrive). Trzeba to umiejętnie podrzucić...
ach pluskwa . myslalem ze kamerka ale ma nowe autko i naprawde nie ma gdzie zamontowac. juz myslalem o tym. teraz te nowe auta to same g....o.plastik i tandeta ma noew BMW 1 i naprawde nie ma gdzie ukryc kamery.
Pawel-nie kombinuj.Nie pytaj kolegów,nie baw sie w detektywa- nie o to tu chodzi.Albo powie Ci sama-niekoniecznie teraz,załóżmy że powie kiedyś-albo z tego nic nie będzie.Liland dobrze mówi-to chyba jedyna droga,wiem ze trudna,naogół nie jesteśmy w takiej sytuacji oazą spokoju.A jeśli szlag Cie trafi i będziesz chcial pojść w cholerę zawsze możesz na odchodne przyłożyć facetowi tak żeby go z butów wyrwało- to bardzo dobrze robi na ogólne samopoczucie,wierz mi.