Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Znalazłam program który mi pasuje, wypróbowałam na własnym fonie. I teraz mam problem, facet jak zawsze rzucał wszędzie telefon i wychodził, tak teraz nawet sikać idzie z nim (przyłapałam go na smsowaniu z innymi i skonfrontowałam). Teraz chce zainstalować ten program u niego żeby mieć pewność że nie tracę czasu z typem, jakie macie sposoby żeby na chwilę dobrać się do jego telefonu???
on śpi jak zając.. moja delikatna zmiana pozycji i już się ocknął.. przedtem zaglądałam jak chodził do łazienki, zawsze pierwsza brałam prysznic, potem on. Teraz chodzi w tym samym czasie do drugiej łazienki albo bierze telefon...
przyłapałam go na smsowaniu z innymi i skonfrontowałam).
Co to znaczy ?
Po co Ci aż taka technika?
Bez tego powinnaś wiedzieć, czy nie tracisz czasu;
Szukasz podstawy do rozstania?
To bardzo nieładnie czytać czyjąś korespondencję
To Emocje są najlepszym paliwem Życia,
Źle ukierunkowane stają się Bronią Masowego Rażenia
Przylapalam na wysyłaniu smsow do byłej. Ale przy mnie skasował nr przeprosił. Zależy mi ale nadszarpnal moje zaufanie wiec nie, nie wiem czy tracę czas czy nie. Chce się upewnić i tyle. Nie wiem skąd zdziwienie moją reakcją. A fakt faktem zaczął nie rozstawać się z komórka wiec... Jeśli bezpodstawnie oskarzam, uwierz mi wynagrodze to mu, ale muszę mieć pewność.
No takie symptomy jakie Aliaska opisałaś > to od nich się zaczyna. Krok za krokiem będziesz wymiksowywana z "was" na rzecz jakiegoś zabujania. Opowiedz o tych prysznicach... Kiedyś były wspólne, prawda? Telefony walały się po domu jak płyty z filmami i muzyką i gdy ktoś swój zawieruszył to szukało się wspólnie na sygnał? Wyglądasz mi na sensowną kobietę. Piszesz o nagrodzie. Uszczkniesz rąbka tajemnicy w jaki sposób zamierzasz to mniej więcej zrobić? Tak z ciekawości pytam. Nie musisz jej zaspokajać jeśli nie masz ochoty Jest cała masa programów za pomocą których możesz rozwalić nawet elektrownię jądrową > ale zawsze jest jeden szkopuł, który trzeba przeskoczyć. albo wysłać infekcję w niewinnym pliku, lub mieć z godzinę na spokojną instalację mając sprzęt docelowy w ręku > słowem > jeśli chce się osiągnąć cel, absolutnie nie wolno działać "na wariata". (kiedyś można było, z tym że już po ptakach). Wykasował przy Tobie numer do byłej Ale konto na fejsie też zlikwidował? Numer z Twitter'a też? Błagam
Yorik. Zadziwiasz mnie.
Gdyby nie łamano tajemnic korespondencji to na całym świecie nikomu nie byłyby potrzebne tajne służby, które właśnie tym się zajmują. No choćby złamanie szyfru Enigmy... Maszyna sama w sobie służyła wyłącznie do wysyłania i odbierania wiadomości. Taki telefon. tylko większy Z bajerami
Byliśmy nie rozlaczni a tak jak mówisz, często nawet wyjeżdżał np do siostry a telefon zostawał. Teraz późno wraca, mówi ze ma dużo pracy.. Jak wroci wcześniej, zawsze znajdzie dodatkową robotę przy domu.. Na fb wchodził przy mnie, wszystko widziałam, a teraz jak chce coś sprawdzić mówi żeby z mojego wejść, jak mu mowie ze ma swojego to nagle nie ma tematu i twierdzi ze nawet w pracy od kilku tyg nie wchodził.. Program znalazłam który mi pasuje i finansowo i ze względu na opcje.. Wypróbowałam na własnym telefonie. Ale potrzebuje przynajmniej na 5 minut jego telefonu, a teraz nie mam na to szansy. Właściwie jakbym zobaczyła ze jej numer tajemniczo wrócił do jego telefonu to by mi wystarczyło.. Dlatego pytam o sposoby na pozyskanie go. Możliwe ze bardzo się mylę i nie chcę zepsuć wszystkiego..
Nie mylisz się dla mnie (a trochę się na tym znam) symptomy jednoznaczne. Jakich chcesz dowodów. Że się przespał z byłą. Wnioskuję że jesteś młoda. Warto ładować się w TAKI związek? Później będzie gorzej. W większości przypadków takie akcje są po 6-8 latach na starcie, żle wróży. Chcesz pewności wrzuć mu do samochodu tel z funkcją "gdzie jest dziecko" szybko się dowiesz gdzie jest. Inna opcja dyktafon na pendrive zostawiony gdy Ciebie niema. Tylko nie bardzo rozumiem PO CO. Dla mnie objawy 100%.
Nie ten jest odważny, kto nie czuje strachu, ale ten, kto potrafi go pokonać
Cel uświęca środki Nox Wino może być za słabe. Ale jak się doda coś bez recepty... No dwie, trzy... Po pięciu też mu nic nie będzie. Może zaśnie jak zabity suseł. Życie to pasmo eksperymentów. Cholera wie za którym razem się uda Pomysł sam w sobie mi się podoba
On wogole nie pije, symptomów mogłabym wymieniać... Ale nie chce zbyt jednoznacznie tu pisać. Ale istnieje jakaś szansa ze się mylę, wtedy skrzywdze i siebie i jego, chce złapać za rękę.
Post doklejony:
A to czego nie rozumiem, a co daje mi nadzieję, to jeśli rzeczywiście ktoś zawrócił mu w głowie a ja stałam się obojętna mu, czemu nie kończy ze mną? Nie rozumiem zdrad....
Nie kończy z Tobą bo nie ma zamiaru, bo nie warto, to tylko przygoda ?
Bo sprawy nie posunęły się jeszcze zbyt daleko?
Każdy chce, żeby związek to był układ zero jedynkowy, ale jak to mówią ,,przy jednej dziurze, prędzej czy później, każdy kot zdechnie" bo się nie wyżywi...
To Emocje są najlepszym paliwem Życia,
Źle ukierunkowane stają się Bronią Masowego Rażenia
Symptomy masz. Żyjesz jakby jutro miał być już koniec. Niepewność na każdym kroku. A związek to powinna być m. in. stabilizacja. Zgadza się? Nie ma co czekać aż coś wybuchnie. Te środki są zazwyczaj ziołowe więc najlepiej się sprawdzą w herbacie smakowej. Trzeba sprawdzić na czym się opierają. Zazwyczaj jest to melisa Nie piszęmy Ci przecież by to była od razu trutka na szczury. To być może na później A on ten cały telefon na noc to wyłącza, czy tylko wycisza? Jak wyłącza to musisz znać najpierw pin. Inaczej cała akcja póki co nie będzie miała sensu... W każdym razie od czegoś trzeba zacząć bo zmarniejesz przy tej durnej niepewności.
Hej, ja używałem takiego szpiega na telefon: [reklama] by sprawdzić czy żona mnie zdradza. "Podarowałem" jej telefon w prezencie, a cały czas mogłes sprawdzac co na tym tlefonie robi i z kim rozmawia i pisze. Okaząło sie ze moja żona była wobec mnie głęboko nie fair, filtrowała ze swoim kolegą ze studiow.
Przepraszam na wstępie, że się wtrącam, ale nie mogę przejść obojętnie obok niektórych postów.
Instalowanie jakiegokolwiek oprogramowania szpiegującego przez osoby nie będące funkcjonariuszami, których uprawnia do tego ustawa jest karalne!!!
Dodatkowo sądy coraz częściej stosują zasadę "owoców zatrutego drzewa". Czyli jeśli dowód został zdobyty w sposób niezgodny z prawem zostaje odrzucony i można sobie ściągnąć kłopoty na głowę.
Najlepszym sposobem jest oddanie sprzętu jako potencjalnego źródła materiału dowodowego do analizy. Jest kilka laboratoriów typu: computer forensic. Pracują w nich m.in. biegli sądowi, co zwiększa wiarygodność materiału dowodowego.
Dodatkowo współpracują one z kancelariami prawnymi, psychologami, więc zakres ich pomocy jest o wiele większy.
Jest jednak haczyk: Sprzęt oddany do analizy śledczej musi należeć do osoby, która go dostarcza.
Wyjątkiem jest zlecenie przez sędziego wykonania analizy na rzecz pozyskania dowodów istotnych dla przebiegu postępowania.
Można samemu wnioskować do sądu o taką możliwość. Nawet usunięte dane odzyskają. Niewiele się ukryje.
Laboratorium zrobi to o o wiele mniejszy koszt od wynajęcia detektywa czy ściągnięcia programu szpiegującego np.: za 1200 zł.
Warto to rozważyć zanim sobie ktoś napyta biedy i problemów.
Ja się w takie rzeczy nie bawiłam a po drugie takie programy chyba nie są legalne, co? Wynajełam detektywów ze ......... oni mojego kochasia już ładnie sprawdzili, skoku w bok mu się zachciało :/ Taka agencja ma wszystkie pozwolenia, wiec to jest legalne, ale te programy o których mówicie... nie ryzykowałabym.