Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
logowalem sie zanm wszystkie hasla itp itd ale tam nie ma polaczen przychodzacych.nawet probowalem w salonie przekupic goscia nie da sie. i tu jest problem .moje kontakty sie koncza.a naprawde zalezy mi na tym .chyba ze ktos z WAS by mial taka mozliwosc .ale WY pewnie takze macie podobne problemy i tu kolo sie zamyka. pozdrawiam wszystkich. duzo sie dowiedzialem ale . wlasnie to ale....
Logujesz się nr telefonu i hasłem do tego nr, jeśli zona nie przekombinowała dała jakieś standardowe lub coś z dzieciakami w tle. Potem wchodzisz w edycje numeru i są wszystkie dane, połączenia, sms graficznie jak tylko sobie życzysz.
Obawiam się Tezeuszu, że to jest jak W T..............mobile. i wcześniej w Erze. Logujesz się i do tej pory jest bez zmian. Podajesz numer telefonu i dokładnie na ten dokładnie numer który podałeś dostajesz tymczasowe hasło dostępu (czyli jak żona ma tel. przy dupie to otrzyma sms-a z hasłem). Ja tak musiałem czasami robić. Najpierw zdobyć PIN i głęboko w nocy się zalogować. Dostajesz hasło na tel. który chcesz sprawdzić i masz co chcesz. Później trzeba pamiętać by wykasować tą wiadomość. Drugą możliwością jest przekierowanie sms-ów na własny telefon. wtedy przy wyłączonym telefonie "sprawcy" wiadomości przychodzą na Twój numer. Grunt to dorwać się do telefonu i przestawić usługi lub je włączyć. Zawsze wymagany jest pin lub puk. Później to już z górki. Kiedyś bawiłem się w takie rzeczy jak jeszcze musiałem takie rzeczy robić za pieniądze. Samo logowanie guzik daje. Potrzebny jest tel. na który przyjdzie hasło. dopiero wtedy jest dostęp do bilingów.
Milord, przyjacielu mam telefon w orange i wiem jak to wygląda. Od zawsze piszę, ze nie lubię teoretyzować i jeśli coś opisuję staram się żeby było potwierdzone w praktyce. Wystarczy że @pawel poda mi nr fona i pasujące hasło a odeślę mu zrzuty ekranu z połączeniami i innymi informacjami jakie są dostępne na koncie numeru.
Hasło na smsa jest wysyłane w plusie (też mam tam konto) a jak wygląda w T-mobile nie wiem.
Jak sądzisz ile smsów przyjdzie przy przekierowaniu (z warunkiem wyłączonego telefonu prawdziwego odbiorcy) ?
No właśnie ja mam w T-mobile. i moja żona też. Również "córóś". Teraz można przenieść numery z sieci do sieci i już się nie połapiesz czy to jest orange, tee, czy plus. Jeśli facet da Ci hasła to po prostu to zrób skoro to takie proste w orange. No widzisz przecież, że...
Wrzuć mu paczkę screenów na www.wyslijplik.pl i już po wszystkim.
No komu on do cholery ma zaufać jak nie Tobie?
Bierz hasła na PW i wyślij mu link na PW.
Jak znajdzie cokolwiek to da ci buzi
Paweł obawiam się, że uzyskanie bilingu połączeń przychodzących nie jest takie proste. Ja próbowałam w Plusie i dostałam tylko info, że udostępniają takie informacje na wniosek np. policji. Ja jako żona, czy właścicielka telefonu nie mam do tego prawa. Mogę uzyskać jedynie biling połączeń i sms wychodzących.
A że jestem osoba, która z reguły się nie poddaje to poszłam dalej-rozmawiałam ze znajomym policjantem na ten temat i uzyskałam informację, że tym się zajmuje prokuratura.
Paweł pisze o orange w związku z tym na tym należy się skupić. Napisałem wyżej, że w przypadku tej sieci z portalu jest możliwość podglądu najczęściej wybieranych numerów, najczęściej wysyłanych wiadomości no i oczywiście wybierane numery z datą i godziną oraz czasem trwania rozmowy.
Zgadzam się z Tobą Tezeuszu. Paweł pytał o Orange. Ale uważam, że prawdopodobna jest kwestia drugiego telefonu posiadanego przez szanowną małżonkę. Możliwe, że w innej sieci. Oficjalnie jest Orange póki co a nawyk kasowania zalegających wiadomości to i ja mam. Po co mam archiwizować treść typu: "co słychać?".
Tak naprawdę ważne są numery kontaktowe a raczej ich ilość. Treść jest drugorzędna bo często ponadpisywana i w strzępach. A to już idzie odzyskać jak już ma się sim delikwenta. Są w sieci nawet programy specjalnie do tego przeznaczone. Czytnik kart i jazda na całego. Dobrze jest znać PIN i PUK danej karty. Jeśli można to zrobić prościej to super. Monika wtopiła bo nie przetestowała systemu na sobie tylko od razu wklepała numer zdrajcy. Różne sieci stosują różne zabezpieczenia. ale jest jedno słabe ogniwo. Człowiek. Mając umowę na telefon można podszyć się pod właściciela (byle płeć się zgadzała) i poprosić o biling papierowy wraz z rachunkiem. Trudne ale da się zrobić.
Witajcie ,ja zrobiłam niezły numer chcac zdobyc bilingi męza z Ery ,to było jakies 3 lata temu. Zadzwoniłam do operatora ,powiedziałam w czym rzecz, ale poprosiłam aby hasło zostało przesłane na mój numer tel.i udało sie .Maz o niczym nie wiedział a ja miałam do wgladu jego połączenia .Gdy mu o tym powiedziałam ,że mam juz dowody na to ,ze mnie okłamuje .Ale on mnie zaczął straszyc prokuratorem bo to co zrobiłam jest karalne ,i naprawde sie bałam .Nie wiem czy teraz mogą przejsc takie numery ,aby hasło przychodziło na nasze telefony.
tak wszystko sie zgadza moi mili tylko ze ona nie dzwoni ale do niej on dzwoni. byl dzis u mnie gosc ktory pracuje w salonie orange.niestety nie ma mozliwosci podgladu polaczen przychodzacych nie ma!jedynie przez p[rokurature. bilingi a i owszem mam od roku i nic kiedys dzwonila i jak ich zlapalem przestala. telefonu chyba nie ma. moze ma gdzies ukryta karte. tylko gdzie???? dziewczyny dla was wyzwanie a Wy gdzie ukrylybyscie taka karte pawel
Tezeuszu, Milordzie zgadzam się z Wami, że Paweł pisze o sieci Orange, ale procedura uzyskiwania bilingów PRZYCHODZĄCYCH rozmów i sms jest we wszystkich sieciach taka sama.
a powiedzcie mi prosze czy zadzwonic dotego matola i podziekowac za rozpad malzenstwa? czy olac go i czekac ,czekac,czekac na ich ewentualny powrót i wtedy zadac decydujacy cios
Żona Pawła i jej "przyjaciel", wiedzą o tym, że Paweł wie o spotkaniach pod tesco. Obydwoje boją się jego reakcji. To silny facet i mógłby zrobić miazgę z tego lalusia. Kontaktów zostały raczej urwane.
Zawsze jest możliwość, że to tamten dupek miał dwa tel, bądź drugą kartę i z niej się kontaktował z żoną Pawła.Ona mogła mieć wpisany ten drugi numer pod nazwiskiem np. hydraulika, albo koleżanki, tysiące możliwości. Niemniej jednak byłby to dość często powtarzający się nr.kom.
Milord, powiedz, czy jest fizycznie możliwość sprawdzenia historii połączeń i sms z ostatnich miesięcy, nawet jeśli była kasowana. Czy dobra agencja jest w stanie dobrać się do takich informacji wstecznie ?
Chodzi o przychodzące i wychodzące.
Nie dzwoń, to nic nie da....
Wiem , że bardzo Cię korci, ale nie rób tego...
Ja zadzwoniłam i nic nie uzyskałam, usłyszałam ,że ona nie ma mi nic do powiedzenia i żebym sobie porozmawiała z mężem...
Nie możemy nic sensownego oczekiwać od takich osób...