Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
hej dajcie mi kobitki namiary na detektywa bo moj mąż ponownie jest za granica i pszydałoby się sprawdzić jego wierność,hihi chyba że niesiunia sie pisze jechać do holandii
Ja też szystko wykryłam sama,nr.telefonu,adres,panna czy męzatka,stac mnie bylo na wiele aby sie dowiedziec wszystkiego i zrobilam to nawet z nia rozmawialam ale w niczym mi to nie pomoło i nie zaszkodzilo dowiedzialam sie że ja tez oszukal nic o mnie(podobno)nie wiedziala.Tylko że już nie ufam nikomu i nie wiem czy to prawda.Jak któras z Was chce to mogę podpowiedzieć jak zdobyć adres tak jak ja to zrobilam mając nr. telefonu,ale chyba nie warto wiedzieć bo to nie pomaga.Ja musialam się dowiedzieć kto to jest,czekałam pod blokiem i zobaczyłam jak wychodzi od niego z samochodu,porozmawialam z nią ,ale to nic nie zmieniło bo mój facet oszalal na jej punkcie.Ona nie chce z nim byc a on nie daje za wygraną(męzatka z dwoigiem dzieci)nie mająca zamiaru odejść od męza.I po co rozwaliła mój związek?Chciałabym znać odpowiedż na moje pytanie tylko co to da? stało się i już nie da się o tym zapomnieć
goniusias napisał/a:
hej dajcie mi kobitki namiary na detektywa bo moj mąż ponownie jest za granica i pszydałoby się sprawdzić jego wierność,hihi chyba że niesiunia sie pisze jechać do holandii
detektyw NIESIUNIA- podobno niezła jest w "te klocki" :B
no wraca do polski za 3 tygodnie a nie ma go juz 7 wiec mam pewne obawy,ale jest jeden plusik ktory stoi za nim murem.chce mnie zabrac tam z naszym synkiem zebysmy tam pobyli na czas jego kontraktu.Nawet zmienił sie po tym wszystkim co mi zrobił,jest lepiej jak było ale ja i tak sie nie moge pszemoc zeby mu zaufac bezgranicznie.Wiadomo ze zycie pszynosi wiele niespodziewanych sytuacji.
Ewik nie warto tracić uczuć na kogoś kto nie stara sie ich odwzajemnić.
szkoda że nie jesteśmy z jednego miasta,byśmy otworzyły biuro detektywistyczne i szpiegowały,hjehe
Ewik nie jesteś pewna czy rozwaliła Twój związek umyślnie ,skoro twierdzi ze nic nie wiedziała....moja tez nic o mnie nie miała pojęcia,nie mam do niej żalu.Mam żal do mojego męża.A tak poza tym to zobaczysz ze babka go oleje a on dopiero sie obudzi i zobaczy co stracił ważnego,to tylko kwestia czasu.Zwróc jakoś na siebie jego uwagę.Zacznij sie z kims spotykac zeby on byl zazdrosny albo pszynajmniej zdziwiony.chocby miala to byc tylko kolezanka z pracy.ubierz sie frywolnie i żeby wiedzial ze wychodzisz .....to wzbudzi jego zainteresowanie.faceci to zdobywcy,leci na nią bo go odrzuca to ty tez powinnas zastosowac jakis chwyt.Mowie Ci zwroc jego uwage ze by mogl cie zdobyć ponownie.
Goniusias próbowalam wszystkiego,ale u niego to juz trwa cały rok,chciał wrócić pozwoliłam nie raz, conajminiej 5 razy juz nawet nie liczę ile byl tylko 1 warunek ma się z nią nie kontaktowac niestety nie dotrzymal slowa,wiem ze ona go nie chce ,ale on nie daje za wygraną chyba nie mam wyjścia,musze odpuscic bo on nie chce lub nie umie o mnie walczyc a ja chcę byc z czlowiekiem ktory mnie kocha inaczej nie potrafię.Ja go kocham i chcialabym z nim być, bo 16 lat to bardzo duzo i mamy syna.On mnie nie kocha,muszę i ja się odkochać lub znaleśc kogos kto mnie pokocha tak jak na to zasługuję.Dzięki za podpowiedż moze sprobuję
Zgadzam się z wypowiedzią Ewik. Nic na siłę, nie można nikogo zmusić do miłości, a udawanie jest moim zdaniem gorsze niż nienawiść, więc słuszna decyzja.... Ja bym swojego faceta nie zmuszała do miłości, której on nie potrzebuje, sama czułabym się z tym fatalnie i czułabym sie upokorzona, chyba to normalne jest. Ewik piszesz , że sie odkochasz i znajdziesz kogoś, kto pokocha cie tak, jak na to zasługujesz - masz w 100% rację !!!
Kurcze a kto tu mówi o zmuszaniu kogoś do miłości ,chodziło o to żeby żyć własnym życiem i zacząć się spotykać z ludźmi,wyjśćgdzieś się rozerwać.A jeśli chodzi o niego to kiedyś zda sobie sprawe z tegpo co zrobil i bedzie zalowal.Zreszta chyba już sobie odpowiedzialas sama na pytanie że jednak trzeba sie wziasc w garsc bo zycie jest krotkie zeby je marnowac na kogos kto ma twoje starania gdzies
Z agencji detektywistycznej z ktorej ja korzstałam nie ma stałego cennika, to wszystko zależy od sprawy i od długości trwania obserwacji. Po zakończonej obserwacji dostałam raport w którym był opisany każdy dzień dokładnie co robił z kim był godzina po godzinie no i oczywiście dokumentacja zdjęciowa która w sądzie odegrała bardzo ważną role. Ja byłam bardzo zadowolona z końcowego efektu pracy detektywa i warto było zainwestowac w taka agenecje bo moj maz byl w szoku jak to wszystko zobaczyl. Jesli macie jakies pytania i chciałybyście dokładny adres i namiary na mojego detektywa podaje swoj adres email czekoladka36@interia.pl