Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Natulko jakże nasi mężowie są do siebie podobni.Ja swojego znam 20 lat.Wiadomych mi romansów jego było 5.Słownie Pięć.!!Sam się tez przyznał,że takiego tylko bzykanka po piwku było więcej..Zawsze,ale to zawsze po każdym wyskoku był oschły,chamski,pyskaty.Szukał powodów do "cichych dni" co też pozwalało mu robić co chce..
Wreszcie i we mnie PĘKŁO.Mimo,że kochałam go nad życie, był całym moim światem jak i wszechświatem, musialam ratowć siebie.Widok jego z telefonem przy uchu, depilowanie intymnych częsci ciała, przyprawiała mnie o wymioty..On też nigdy nie napisał sms-a co u mnie?Jak dzieci..Kiedyś jak ja pisałam, nawet nie odpisywał..Dziś minęły równe 2 miesiące gdy odeszłam..Dziś ja potrafię nie odbierać od niego telefonu przez kilka dni..
Jestem z siebie wtedy taka dumna,,,
Ileż ten człowiek zadał mi bólu, ileż łez przez niego wylalam to jeden Pan Bóg tylko wie.Stresy ,chudnięcie (kościotrup)
Wczoraj mnie spotkal po dłuższym niewidzeniu,Uśmiechniętą, opaloną, w minówce,Powiedziałam mu cześć i poszłam w swoja stronę..
Oczywiście zdarzaja się dni,że płaczę, wyję,krzyczę.ale jest ich coraz mniej,Wierzę,że kiedyś będę plakać ale ze szczęścia..
Wolę nie widzieć go,nie słyszeć...a tak bardzo go kochałam..
I to jakie skrajności.Nigdy siebie nie podejrzewałam że ja taka silna przebojowa tak się upodlę.Prawie skamlałam o dotyk i nic nie bylo ważne.Zawsze myślałam że jakby co to otworzę drwzi i nawet za nim nie zapłaczę.Rzeczywistość okazała się inna.Tak bardzo chciałam żeby mnie dotknął pragnęłam seksu bo to dawało poczucie jednośći iluzję ze on wtedy jest jeszcze mój.Natępnego dnie gdy mi powiedział że to nie jest w porządku w stosunku do niej zrozumiałam że robię z siebie gorszą niż ona że nie mam godności.Zacisnęłam zęby i postanowiłam że nigdy więcej nie będę prosiła o jego dotyk choć najchętniej padła bym na kolana i błagała.Na początku myślałam że mam prawa bo jestem żoną bo przed Bogiem zawsze będziemy małżeństwem ale to głupie bo jestem przedewszystkim człowiekiem który ma się szanować i kochać.Ja jedno wiem że wobec Boga i ludżi zawsze beziemy małżeństwem i przysięga dla mnie to świętość.I niech sobie ludzie mówią co chcą niech mnie potępiają ale on rozwodu nie dostanie .Piszesz że modlisz się to naprawdę pomaga.Trzeba wierzyc bo wiara jest tym co nas napędza.Ja gdy teraz byłam w Jerozolimie i Betlejem modliłam się w miejscu narodzin Jezusa nad Jego grobem.Ale najbardziej wzruszyła mnie ściana płaczu.Tam przeżyłam coś mistycznego i tam poczułam że wszystko się naprawi.Mam dużo wiary w sobie ale i zwątpienia.Są dni kiedy myślę a co mi tam poczekam i walczę a są i takie kiedy widzę tą beznadziejność kiedy ogarniają mnie watpliwośći.I wtedy myślę po co mi to wszystko czy już zawsze takbędzie czy zawsze będę skazana na ból i samotność?To jest depresja dwubiegunowa jedna z gorszych.Ale radzę sobie choć czuję się taka zmęćzona.Musimy czekać bo nic innego nam nie pozostaje.Moze nie czekać na nich ale doczekać momentu gdy bólu już nie będzie gdy zacznie to obojętnieć.My teraz w nich widzimy niemal Bogów a przecież to dranie.I to jest dla mnie najbardziej niezrozumiałe.
Ilonko toś mnie zastrzeliła.On naprawdę się depilował w tych miejscach?O kurczę możemy my mamy tego samego męża?Czy twój ma na imię Robert?Szybko odpowiedz bo może on bigamista?
bercu -Wojtek.!!
Depiluje też pod pachami
A co wiary w Boga i modlitwę, to owszem modlę sie (nie codziennie) do Boga by dał mi siłę bym jej miala w sobie tyle, że gdyby chcial za jakiś czas wrócić (taki zeszmacony,wygnany przez mamusie) bym powiedziala Game Over,Twój czas już sie skończył.Wszystkie szanse swoje wyczerpałeś..
A Bóg widać wiedział co robi, ratował mnie bym dłużej nei cierpiala w tym koszmarnym małżeństwie i pewnei szykuje mi już inną niespodziankę..
Przecież nie może tak być bym cały czas (od 10 lat ) tylko plakala ??!!
Sprawdzałaś dowód?Może ma dwa?Dziewczyny który jeszcze się depilował zdradzając?Moze to jakaś norma?Może to oznaka zdrady?Mój pod pachami depilował się od dawna ale tam zaczął chyba jak ją poznał.Ilonko doczekasz tego momentu że będzie chciał wrócić i wtedy życzę ci tej siły która da ci powiedzieć ze to koniec.Ja mam skrajne uczucia.Raz myślę że zamknę drzwi przed nosem a znowu potem że dam szansę.Dopóki to się nie stanie nie jestem pewna co zrobię. Masz rację że Bóg cie ratował.Teraz też daje ci ogrom siły .Przetrwałaś choć wydawałoci się ze bez niego nie będziesz umiała oddychać nawet przez minutę.Bóg ma dla nas jeszcze dużo dobrych niespodzianek.Może dzis płaczemy po to bu jutro otworzyć oczy i z uśmiechem wstać rozpoczynając nowe lepsze życie.Nic nie dzieje się bez przyczyny.Przestaniesz płakać ja też przestanę.Jak zapłaczemy to tylko z radości.A oni?Czy widzisz to co ja?Starość i samotność i łzy.pAN bÓG NIE RYCLIWY ALE SPRAWIEDLIWY.
Ale jaja.To może trzeba ich codziennie sprawdzać po każdej kąpieli?Jak ogoleni to łomot. Jak by ogolone przyrodzenie miło świadczyć ojego męskości to mój byłby maczo.DZIEWCZYNY Przyznawać się której mąż się depiluje.Teraz mam ochotę zaglądać każdemu czy łajdus czy porządny. Brć kazdego na fotel ginekologiczny i sprawdzać.Ale mam ubaw.
słuchajcie z tą depilacją u mnie też było może to śmieszne ale w pewnym momencie zauważyłam i spytałam nawet bo wcześniej tego nie robił stwierdził, że dla komfortu ,jak takie kłaki wyglądają ,teraz śmiać mi się chce pomimo wszystko ,
właśnie wróciłam nic nie wskórałam a tęskniłam za młodszą córką ,wmawiam sobie ,że już o nic nie będę zabiegać aż sam du...nie ruszy zobaczę czy dalej będzie golił intymne miejsca dla komfortu jak to sprawdzenie.będzie realne popatrzcie jaki prosty sposób na spr. wierności popaprańcy żył tyle lat bez depilacji a teraz druga młodość tatusia Muminka chociaż trochę staram się rozchmurzyć
to ja was zastrzele teraz jeszcze czymś!!!!!Jak była nowa kochanka to pierwsze oznaki jakie były to mycie przez niego...........zębów!!!!!
On nie ma z przodu (ciekawe jak te laski się z nim całują??) Przystojny jest jak diabli ale bez zębów heeh...
a ja dziś usłyszłam ,że faceci depilują te miejsca by ich członek wydawał sie większy !!!!!!!!!!!!!
To jakas paranoja.!!
Berci, ja gdybym zgodzia sie na powrót męza do domu to tylko na moich warunkach na które on by się nei zgodzil za cholerę.(koniec luzu jaki mial dotej pory,) Musial by mi mowić gdzie idzie na ile za ile wróci, ,.Zawsze mwil że musi coś zltwić i nie było go kilka godzin,Zero wspólnych wyjśc a to musialo b się żmienić-on na to nie pójdzie..
I jedyna moja zgoda tobylo by tylko dla chłopców bo tęsknia za nim okrutnie, cierpią bardzo, zwłaszcza ten chory przez niego odrzucoy..
ale caly czas swoja przyszlośc jak już planuje to jego w niej nie widzę..Maja mi dziś dała sile i wiarę, a to co napisała u sebie na wątku wzruszyla nie do lez,Maju dziekuję.
Ja nie mogę uwierzyć że oni sa tak prymitywni.Niby wykształceni zajmujący stanowiska a życiowo jak ludzie pierwotni.A może oni myślą że to my jesteśmy takie głupie ograniczone?Ja na samo wspomnienie ile się biedak musiał nakombinować by jego zdrada nie wyszła na jaw to mam szaloną radochę.Jak on się męczył gimnastykował że aż żal biedaka.A wogóle to ludzki z niego Pan bo oszczędzał mnie i ukrywał ten romans przez parę miesięcy by mnie nie ranić. Ja nie wiem jaka moja przyszłość czy z nim czy bez niego.Wiem jedno że bardzo chcę go zobaczyć na kolanach albo pod płotem.To mnie tak rajcuje ta myśl o jego nieszczęściu że dzięki temu mam siłę do walki.Pewnie mi to kiedyś przejdzie ale narazie jest to ważne. Jeśli chodzi o Maję to jest to osoba którą podziwiam która musi być bardzo ciepła i dobra.
Natulko walcz o siebie bo ty jesteś najważniejsza.Jak będziesz siedzieć i płakać to będziesz stała w miejscu.Pokaż palantowi jaka jesteś wspaniała niech widzi co może stracić.Niech sie depiluje a ty mu tęp żyletki żeby się pokaleczył Albo kup mu jakiś krem żrący a powiedz że to nowy środek do depilacji miejsc intymnych.
Moj tez sie depiluje!!!!!!!!!Pod pachami juz od dawna ale sluchajcie ja tego wczesniej nie skojarzylam ze depilowac miejsca imtymne zaczął dopiero jak poznal ja .Obrzydliweeeeeeeeee a jak sie go zapytalam jak zobaczylam to pierwszy raz to powiedzial , ze to higieniczne , ze lepiej wyglada i ze to dla mnie dupek cholera a ja naiwna idiotka
To ile nas już jest?Katii wcale nie jesteś naiwna.Czy komuś moglo przyjść do glowy by to oznaczało źe się gzi?Niech sobie przypmne kiedy zaczął to będe wiedziała od kiedy mnie zdradzał bo on mi wmawiał że poznał ją na 1, 5 miesiaca przed odejsćiem .Powinnam zachować jego pierwszy pukiel włosów i oddać do ekspertyzy to wyszłoby wszystko.Przepraszam dziewczyny za te kpiny ale to poprostu jest tak zabawne że cały czas mam banana na twarzy.Bo komu przyszłoby coś takiego do głowy jak nie takim kretynkom jak nasi mężowie
No to mamy juz coś ustalone.Do wszystkich zdradzanych żon, Oglądajcie jajeczkaswoich malżonków!!-Jeśli wydepilowaneto mają romans!! hihih ja od wczoraj z tego umieram ze śmiechu.
(a co szklaneczki i zębów!....musial by mieć co w tę szklankę wkładać.On po prostu boi się dentysty,więc nic z tym nie robi.ma z przodu 2 zęby ,a laski i tak do niego lgną.Fuj...jak można się calować z facetem ktory ma w jamie ustnej resztki tygodniowego obiadu??)
Widać laskom to nie przeszkadza..Ważne,że przystojny, dobrze ubrany i wydepilowany hihih..
Angela to pomyslowa ta kochanica Twojego męża.Pomarańczowa koszulka by przyciągał kobiety?? Niech idzie dokopania rowow ,z daleka będzie widoczny.Ona jest koszmarna..
Kochane dziewczyny , jesteście niesamowite tak sie uśmiałam czytając o tych waszych facetach. Mój zachowywał sie podobnie...no tzn niebardzo wiem czy sie depiluje bo zanim spaliśmy razem to był bez depilacji a teraz to nie wiem. Natomiast jeśli chodzi o ząbki to nawet biedaczek zaczoł je myś redularnie ha ha przez jakiś 1 m-c...potem widziałam juz tylko duzo pustych opakowań po tiktakach a jak wyjeżdzał do k.... to szczoteczki juz nie zabierał (szczoteczka nówka nie śmigana)teraz to już nawet tik -taków nie kupuje czyli wraca chlopina do normy Wiecie co...ja na początku jak sie dowiedziałam o zdradzie to zatel..do k.... i porozmawialam z nią bardzo grzecznie zresztą. Dziewczyna sie wypierala (jeszcze wtedy)a jak jej powiedziałam że ....nie widze problemu i jeśli chcą być razem to ja bardzo chętnie oddam jego wraz z jego smierdzącymi skarpetkami i obsranymi majtkami...Jak narazie sam pierze swoje majtki...ale patrząc jak sie coraz mniej stara dla kochanki to niebawem doczeka sie k....jego skarpet i majtek i skończy sie sielanka.
Danusiu masz rację..niech je panienki opierają,Moj też rzucal skarpety gdzie popadnie, laluś na zewnątrz, a w domu bałaganiarz jakich mało.Łóżka nigdy nie pościelił..Życzę mu by trafila mu się harpia cogo tego porządku nauczy.Dośc mojego matkowania,może zrobi z chłopiny coś porządnego bo przy mnie się rozpaprał,Naprawdę życzę mu następnej kobiety co by go mocno trzymała w ryzach,rozliczała z każdej złotówki(on uwielbia mieć przy sobie pieniądze, mimo,że zadlużony po uszy).ale mimo długów stać go na nowy zegarek..Koszmar..Każdego dnia sie upewniam,że nigdy więcej nic z tym gościem do czynienia..
Ja wczoraj szłam spać w takim dobrym humorze i tyle bylo o tej depialcji ze miałam sny erotyczne.Od dawna nie śnił mi się żaden facet tylko mój mąż a dziś pach i mój piękny rezydent z Egiptu.Cholera mogłam sprawdzić czy też się golił a ja głupia udająca porządną uciekałam przed nim I poco na co ?Tak to chociaż miała bym porównanie.Teraz łapię wszystko choćby po to by sprawdzać czy ogolony bo wtedy zdradzacz i w łeb Mój niestety ładne zdowe zęby zawsze czyściutki o nóżki i rąćzki zawsze dbał wiecznie dezpdoranty kremy.Wielka szkoda bo chociaż miała bym teraz ubaw.Ale miał jedną dziwną rzecz wszędzie w kiblu rozbierał się do naga nawet zegarek zdejmował,Pytałam czy toy toy też ale powiedział że nie.Teraz moja jedyna pociecha że przytył że ona go ubiera w jakieś dziwne rzeczy.Jak był ze mną zawsze garniturek koszulka.Prasował sam ba nawet szył skracał spodnie cerował.Cholera a ja teraz wyrzucam rzeczy które mają dziurę bo nie umiem tego robić.Miał dużo zalet a ja tak tego żałuję.
Berciu toś mnie ubawiła..Mój też to samo robil w kiblu!!Jak robił grubszą sprawę to rozbierał się do naga.Po wszystkim oczywiście obowiązkowy prysznic.
Gratuluję tego snu erotycznego.A co do rezydenta to jak moglas nie sprawdzić ??????Oj trzeba sie wziąc za Ciebie!!Nie popuszczaj okazji..
No i masz satysfakcję,że mąż prytył.Niech tyje i się rozpasa,,hihihhi..
Mój był tęgawy,ale teraz zapierdziela na budowie to pozbył się nadwagi.Został mu brzyuch piwny.Uwielbia piwko więc tak szybko go nie zgubi..A nich im wyjdzie na zdrowie..
Jak ja się cieszę ,że tego wszystkiego nie muszę ogladać..
Ilonesia ja naprawdę myślę że albo to cia sami faceci choc ma pęlną gębę zębów albo są braćmi.A co do okazji to sama dochodzę do wniosku że głupia ze mnie kobieta.JAK ja mogę nie wykorzystać szansy?I to zeby jeszcze był kiepski to naturalne ale piękny on ci seksiarski i napalony.Oj głupia tyś Berta.Trzeba łapać życie bo za jakiś czas będę tak stara że przyjdzie mi płacić za seks a pensja marna.Jeszcze bym zrozumiała swoją głupotę że trafił się jeden ale ostatnio trafiają się tak często a ja zwiewam.Może trzeba się upić na odwagę.Czy ja taka święta?Nie drań mnie nauczył że jak facet zdradza to on pluje w okno komuś a jak baba to nam plują.Czas wyjść na łowy.Idzie któraś za mną?W grupie rażniej. Czekam momentu aż się tak zapasie że nie będzie mógł zawiązać butów.To będzoe widok .Szansę ma wielkie bo siedzi za biurkiem.Moze ona tak specjalnie go tuczy żeby żadna go nie chciała?Brzydki to będzie jej.Jak by wrócił to dam mu coś na biegunkę bo będę miała trzy korzyści z tego.Po 1 schudnie po drugie oszczędzę na ubraniu bo w kiblu siedzi nago po trzecie to będzie kara bo mu tełek rozerwie
heheeh oj Berciu Berciu Ty mnie dziś bawisz!!
Oczywiście że ja sie zapisuję z Tobą na te łowy !!!
Stuningujemy się i żaden sie nam nie oprze
U mnie pada deszcz od 2 dni.Syn zabrał parasol by matka siedziała w domu buuuuu.
A Ty dziewczyno nie uciekaj więcej tylko czerp z życia pełnymi garściami.
No to wszadzam się na dwa dni w formalinkę by zabalsamować się i dobrze wyglądać na łowach.Poczytam sobie teraz chemię jak wytworzyć jad kiełbasiany który jest podobno składnikiem botoxu potem sobie wstrzykne bo sie z lekka pogniotlam i trzeba się wyprasować.Będę jak nówka sztuka.Wnętrze mam zrobione po operacjach to teraz czas na karoserię. Ale tem twój syn jest cwaniak.Zbrać matce parasol?To takie męskie on lata a ty do garów.Ale ty kochana włóż na głowę reklamówkę i leć na miasto.U mnie nie pada ale mała mnie pilnuje i nici dzis z seksu.Zostają tylko marzenia.może podrzucę tatusiowi i powiem że mam ruję a nie mam co zrobić z dzieckiem.Wytłumaczę że organ nie używany zanika a ponieważ dbam na wypadek gdyby chciał wrócić to muszę iść i poćwiczyć.To przecież dla jego dobra.