Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Bylem Razem.. W jakim Ty świecie żyjesz?Coś się tak zbuldoczył? Takich reklam w internecie jest multum. Są fora jak podrywać ,jak zdradzać,wszystko jest. Tylko jak ktoś nie jest zainteresowany, to nie szuka. Skończ te ataki na Ize bo są bezpodstawne,pokazała dziewczyna link bo jest kontrowersyjny . Sa detektywi co udawadniają zgradę i są ludzie co ułatwiają,mnie to nie przeszkadza.. Myślisz ,że ktoskto do tej pory nie zdradzał a ma zamiar to tutaj się podszkoli? Nie bądź naiwny i śmieszny jako ten inteligentny. Pozdrawiam
Jestem facetem i jeśli zdradził Cie iza 28 twój facet to Pytam Czemu ułatwiasz następnym facetom ich wir lawin kłamstw pomagających w procederze zdrady?
Czemu dajesz powód do zamysłu zdrady?
Czemu przedkładasz aby oni mieli chociaż przez chwilę taki pomysł - Zdrady
Jeżeli ktoś chce znaleźć to i tak znajdzie. A to co napisała Iza to nie jest żadna reklama. Jest coś takiego jak mózg, który pozwala myśleć i odróżniać co wolno a czego nie należy robić. Nie wiem, ale może masz problem w odróżnieniu takich rzeczy, a każdą reklamę w TV czy gazecie uważasz za skarbnicę fachowej wiedzy o produkcie. Przyjmujemy coś do wiadomości ale nie zawsze musimy się tym kierować.
Nie ty się mylisz, bo obydwie formy są poprawne:
http://www.miejski.pl/slowo-No+comments
znalazłaś stronę która popiera twoją wypowiedź, nie uwzględniając innych możliwości, które też są poprawne.
"Jeżeli ktoś chce znaleźć to i tak znajdzie. A to co napisała Iza to nie jest żadna reklama. Jest coś takiego jak mózg, który pozwala myśleć i odróżniać co wolno a czego nie należy robić. Nie wiem, ale może masz problem w odróżnieniu takich rzeczy, a każdą reklamę w TV czy gazecie uważasz za skarbnicę fachowej wiedzy o produkcie. Przyjmujemy coś do wiadomości ale nie zawsze musimy się tym kierować"
Chodzi o to że dodatkowe informacje, które rozwijają chęć zdrady jej
i jej bezkarność.
Ja mam mózg i to taki który myśli i to bardzo intensywnie, a to co było napisane to typowa reklama strony która pomaga w zdradach.
Każdy ma wyobraźnie i nie musi słyszeć nazwy strony a jedynie że np. istnieją takie strony, a nie dokładnie tu jest taka strona i macie do niej link, to jest typowa reklama, może pracownika z tej strony (takie można mieć domniemanie)
Nie ma porównania reklam w tv do otwartej reklamy o pomocy w zdradzie, czy może ktoś widział reklamę w tv (nie piszę o tv internetowej) o stronach pomocnych w zdradzaniu?
Ja Nie!
Wiadomo że takie strony mają ograniczony budżet i stosują inne metody reklamy, głównie w internecie i w obszarze zdrady i związanych z nią ludzi, czyli reklama o pomocy w zdradzie na stronie zdradzeni.info
trafia w tą właściwą grupę ludzi.
Teraz niech wypowiedzą się inni czytający ten temat, czy jest tak czy nie jest tak.
Witam! na początku chciałabym podziękować za zrozumienie twórcom poprzednich postów ( penelopa, binka i morfeusz). Dzięki Wam zrzuciłam pokutną szatę i zaprzestałam klęczenia na grochu-ojej- kolana bolą. Musicie być jednak świadomi, że nasz rycerz w ślniącej zbroi, obrońca nieistniejących teorii, spiskowiec nie pozostanie dłużny i w niedługim czasie wyciągnie swój mieczyk i zacznie wojować przeciwko mnie.
Z wielką niecierpliwością czekałam na Twoją odpowiedź ByłemRazem- czułam, że mnie nie zawiedziesz. Powiedz mi, skąd Ci przychodzą do głowy takie pomysły? gdzie poszukujesz takich bzdurnych rewelacji. Jesteś "genialny" tym razem zrobiłeś ze mnie pracownika tej strony, robiącą reklamę ludziom z którymi nie mam nic wspólnego. Dla Twojej wiadomości zatrudniona jestem w zupełnie innym sektorze w którym nie podżegamy do zdrady, nie reklamujemy oszustwa ani nie popieramy krzywdzenia innych. Tak się składa, że jestem socjologiem i wierz mi, jestem zdania, że nie ma nic gorszego niż ciasnota umysłu i przklejanie ludziom łatek takich i owakich. Dla Twojego dobra nie domniemaj!!. Wiesz z jednych się zgadzam-niesamowite- powinni się wypowiedzieć inni, bo jak widać nasze topory wojenne jeszcze nie mogą być zakopane.
To skoro prosisz o wypowiedź innych czytających, pozwolę sobie na taką wypowiedź.
Myślę że masz coś z głową. Zaatakowałeś nie znaną Tobie osobę - zarzucając jej różne złe intencje a teraz nawet doszedłeś do wniosku ze jest pracownikiem takiej firmy. Normalnie porażka - rozumiem że zostałeś zdradzony i czujesz ból i chcesz sobie jakieś znaleźć wytłumaczenie i winnych
Chęć zdrady nie rodzi się z powodu usłyszenia że jest coś takiego jak zdrada lub że ktoś może w niej pomóc, lub ze inni to robią.
Gdy dowiedziałem się że istnieje islam nie miałem zamiaru zostać jednym z nich
Z pewnością masz mózg z tym nie można polemizować ale intensywność myśli powoduje przegrzanie pewnych części i uniemożliwa funkcjonowanie zdrowego rozsądku, którego z całego serca Ci życzę. Twoje podejście daje mi do zrozumienia, że jesteś człowiek bardzo upartym nie dającym sobie nic powiedzieć. Mającym bardzo restrykcyjne podejście do życia i myślenia innych osób. Jeżeli nie wypowiadają opinii Tobie podobnych są niczym wrogowie, są przeciwko Tobie?
Czy mój pierwszy post z którym tak walczysz- bezskutecznie- zachęcił Cię do zdrady, czy masz ochotę skorzystać z ich usług? bo o dziwo tylko Ty potraktowałeś to jako zachętę do zdrady? i jesteś tym taki podekscytowany?
Bylemrazem ja tylko prosze o wyjasnienie domniemanych motywow, dlaczego osoba zdradzona mialaby zamieszczac na portalu ludzi zdradzonaych reklame stronki ktora pomaga zdradzajacym?Wydaje mi sie to troche nie logiczne, myslisz ze ktokolwiek tu skorzystalby z uslug takiego serwisu?
Mysle ze autorce bardziej chodzilo o pokazanie jak mozna zarobic na ludzkich potrzebach kosztem czyjegos szczescia.
Bylemrazem, nie negujac twojego gornolotnego umyslu, zagalopowales sie w osadach, zdaza sie
"Jako zodiakalna lwica- jestem bardzo konfiktowa. "
iza - widzisz sama robisz błędy, to znaczy zmieniasz literki, a do kogoś masz pretensje o to samo, jeśli jesteś konfiktowa czy konfliktowa ,to się nie dziwię czemu twój facet uciekł od ciebie.
Kropka.
Do Administratora, Proszę o zakończenie tematu, powód - wysoka konfliktowość na portalu oraz reklama strony
A ja bede nudna w kwestii jezykowej. Ale cokolwiek odpowie bylerazem nie bede juz dalej tego kometować.
Zwrot "no comment" wziął się z anglojęzycznego świata mediów, kiedy to osoba, której zadaje się pytanie nie chce na nie odpowiadać. Używa wtedy zwrotu r no commer1;t r11; nie będę tego komentowac, odpowiedzi nie będzie, pozostawiam to bez komentarza. I w taki kontekście ty go użyłeś. W sumie logiczne, bo ilu komentarzy na jeden temat można NIE udzielić? Chyba jednego.
powód umieszczanie linków w celu zarobkowym , oraz obrażanie mnie
punkty:
4. "Brak szacunku do innych forumowiczów"
7. W podpisie, jak i w postach, nie wolno umieszczać linków referencyjnych - np. do gier online czy stron o zarabianiu w internecie.
10. Zabrania się obrażania innych użytkowników. Wypowiedzi powinny odnosić się do opinii i argumentów, nie bezpośrednio do osób.
Co jak stado psów się uwzięliście za to że zwróciłem uwagę, ze iza 28 narusza i naruszyła regulamin zdradzeni.info, nie wiem po co jest ten regulamin jeśli jest destruktywnie łamany.
Jak możesz twierdzić, że zasłużyłam sobie na zdradę, że moim charakterem spowodowałam, że zostałam sama? brak słów.
A z drugiej strony jak nie radzisz sobie w sytuacjach KONFLIKTOWYCH, może warto byłoby zainwestować w psychologa.
Ja nie wytykam Ci literówek, których w Twoich postach jest pełno!
Jak nie radzisz sobie w dyskusji to pewnie zamknijcie temat, niech administrator utnie mi łeb bo mam prawo mieć własne zdanie.
I co teraz zrobisz jeśli nie można z Tobą normalnie jak dorośli ludzie rozmawiać, zaszyjesz się gdzieś głęboko i znowu wyskoczysz ze swojej norki jak czyjaś wypowiedź Ci się nie spodoba.
ByłemRazem chcesz udowodnić ,że golono a nie strzyzono? Nadal odwołuję się do Twojej inteligencji,jeszcze trochę a zacznę w nią watpić.
Nie obrażaj nie będziesz obrażany ,nie rozmawiasz ze stadem psów, a to że tyle osób zwraca Ci uwagę powinno dać Ci do myślenia, że jednak nie masz racji i powinieneś przeprosić.
sama idź sobie do psychologa, jestem wyważony emocjonalnie i nie potrzebuje go, zresztą bardzo szybko powstałem po podcięciu spowodowanym przez ex, to ukazuje iż nie potrzebuje żadnego psychologa do którego musisz ty się udać na terapię, gdyż masz ponad wymiar wypowiedzi agresywno-negatywno emocjonalne.
Faktem jest nie zapoznałam się z regulaminem przed umieszczeniem linku do tej pechowej strony
Co do pozostałych punktów- jeżeli ktoś ma się tu czuć obrażony to chyba tylko ja. Nigdy nie okazałam braku szacunku w stosunku do innych użytkowników tego portalu.
uważam że mam rację, choćby 100 przeciwko mnie,(a jest mniej was niż 10) choćby na zasadzie, zobacz problem od drugiej strony, jeśli ktoś umieszcza linki które prowadzą do strony gdzie chcą wydębić od kogoś pieniądze no to słowa się cisną że to ewidentnie reklama, a czemu ta osoba nie umieściła innych, także reklamujących agencje detektywistyczne, które tropią zdradzających itp. tylko akurat tą stronę?
Czyli podpisujesz coś o czymś nie wiesz, jestem odpowiedzialny i wyważony emocjonalnie ,dlatego czytam uważnie regulamin strony na której chcę pisać.