Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Dzięki milord,ja też poszukiwałam dobrego prawnika z krakowa,skorzystałam z Twojej propozycji,muszę się poinformować w pewnych kwestiach zanim podejme decyzje,rozwód czy seperacja!!!
Oni rocznikowo znają się jak łyse konie. Sami sobie podsyłają sprawy i polecają nawzajem a każdy ma jakąś specjalizację. Ale jakiś punkt wyjścia musi być.
Życzę powodzenia i owocnych decyzji
Jestem Prywatnym Detektywem z jednego z największych miast w Polsce.
Chciałbym pozostać anonimowy ale też chciałbym móc pomóc całkowicie gratis (radą) osobą, które tego potrzebują. Mogę poradzić jak samemu dojść do wielu rzeczy nie wydając mnóstwa forsy.
Znam adwokatów, którzy cieszą się zła i dobrą sławą. Z wieloma z nich, kłóciłem się po sądach.
Niech się admin wypowie czy chce żebym coś pisał na stronce
Detektywww - uderzyłeś w stół, to nożyce się odezwały . Myślę, że jeżeli to nie będzie wyłącznie nachalna reklama własnej firmy, a również pomoc udzielana innym użytkownikom tego portalu, to wszyscy na tym skorzystają
Krótko mówiąc, wszystko można, ale żeby to miało ręce i nogi. Chętnie skorzystamy z Twoich porad i pomocy, co jak myślę nie pozostanie bez wpływu na Twoją działalność.
Pozostaje jeszcze kwestia Twojej wiarygodności, którą należałoby jakoś zweryfikować, żeby nie narazić naszych użytkowników.
To moje zdanie, ale więcej zależy od administratorów tego portalu i użytkowników, bo oni są bardziej kompetentni w takich sprawach.
Pomyślałem też, że stworzenie takich list pomocnych osób, adwokatów, detektywów,psychologów itp. to mógłby być dobry pomysł. Lista sprawdzonych, kompetentnych, uczciwych osób i instytucji. Proszę o opinie.
Pod warunkiem całkowitej bezinteresowności dostajesz kredyt zaufania...
Rozumiem, że masz prawo, tak jak każdy z użytkowników, do zachowania anonimowości, chcielibyśmy jednak mieć choć trochę pewności, że jesteś, kim jesteś, czego kwestię poruszył już admin...
Próbuj...pamiętaj jednak, że :adminpatrzy
Ok. Na "prywatnym" powiem kim jestem. Na ogólnym nie chcę bo to ludzie sobie legendy dorobią zaraz po co to robię.
A ja to robię bo lubię. Wykonuje nawet czasem zlecenia za darmo ale w wyjątkowych sytuacjach. Dojechać jakiegoś parszywca dla zasady to duża frajda.
Na początek potwierdzę to co napisała "jasmine" Pani Skąpska cieszy się opinią najlepszej adwokatki w sprawach rozwodowych w w Krakowie. Ma nawet w środowisku ksywkę która ją mocno charakteryzuje a której nie wypada zacytować tutaj.... no ale droga jest
Ja nie jestem adminem, ale wiem , że ludzie potrzebują takich informacji. Chciałabym tylko poruszyć mały problem. Niestety okazuje się, że z naszego portalu korzystają też osoby z drugiej strony barykady. I dobrze byłoby, żeby nie znały metod i hmm...szczegółów operacyjnych.
Ja tam Detektywwww nie wiem. Były momenty, że sam chciałem odcisnąć numer buta na paszczy zdradzacza. Może takie małe pytanie. Jak długo w tym siedzisz? Tylko bez zafałszowań datologicznych i czy czasem kryłeś dosadne dowody by oszczędzić bólu? Ten zawód znieczula. Wiesz o tym. Jesteś z kimś? Jak wracasz z pracy to nie masz takiego jakiegoś przeświadczenia, że coś jest nie tak? Ze podświadomie przynosisz pracę do domu?
Od sześciu lat prowadzę własną firmę. Siedzę w tym dużo dłużej. Nigdy nie kryłem dowodów żeby komuś oszczędzić bólu. Im lepszy materiał tym lepiej dla klienta w sądzie a i lepiej dla mnie. Z resztą w 70 % ludzie wiedzą już wszystko a chodzi im tylko żeby ta zdradę udokumentować, opisać porobić zdjęcia.
Pracę przynoszę i do domu i zabieram na wakacje. Nie ma zmiłuj...
Dylematy w pracy mam ale innej natury. Napisze wieczorem bo teraz nie wyrabiam czasowo
Detektywww - właśnie przed chwilką został uruchomiony specjalny dział naszego portalu, w którym firmy takie jak Twoja mogą oferować swoje usługi. Jest to żółta strefa linków w menu po lewej stronie. http://www.zdradzeni.info/infusions/c...ifieds.php Będzie to jednocześnie bezpłatna reklama tych firm. Zwróć uwagę na to, że prosimy o podanie w ogłoszeniu możliwie dużo informacji na temat działalności firmy, stąd minimalna długość tekstu ogłoszenia to 300 znaków. Znajdziesz tam też rubrykę na wpisanie adresu swojej strony internetowej. Zapewne z czasem będziesz się cieszył coraz większym zaufaniem naszych użytkowników, ale na to musisz oczywiście sam sobie zapracować. Ogłoszenie może "wisieć" do 10 lat, w każdej chwili możesz go edytować lub usunąć. :tak_trzymaj
Mnie w tej zakładce nie będzie. Nie cierpię na brak klientów. Mogę natomiast napisać co sądzę o firmach, które się tam znajdą. Jak nie będę znał osobiście to zasięgnę języka.