Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Zwracam się do kobiet, które podejrzewają, że ich partner zdradza... i szukają sposobów na zebranie dowodów za pomocą technologii "szpiegowskiej" (mikrokamery, podsłuch, "test wierności" )lub też korzystają z pomocy detektywa, by udowodnić partnerowi jego oszustwo.
Jakie macie doświadczenia? Jeśli chciałybyście się nimi podzielić, zapraszam do dyskusji lub rozmowy na PW lub kontakt via mail chmuchmu@o2.pl
Ja zainstalowałam na kompie program szpiegowski,który przechwytuje znaki z klawiatury i zapisuje każdą odwiedzna strone,co kilka sekund robi zrzuty z ekranu,zapisuje hasła.Fajna sprawa,ale pod warunkiem,że jego partner korzysta z internetu w celu zdrady:meile,gg,poczty czy coś kolwiek
Ja wynajełam detektywa i wszystko się wyjaśniło. To chyba najlepszt sposób żeby się przekonać czy ktoś jest wierny. Po dwóch tygodniach pracy detektywa miałam fajne zdjęcia, które przydały sie przy rozwodzie.
Marti79 napisał/a:
Ja wynajełam detektywa i wszystko się wyjaśniło. To chyba najlepszt sposób żeby się przekonać czy ktoś jest wierny. Po dwóch tygodniach pracy detektywa miałam fajne zdjęcia, które przydały sie przy rozwodzie.
a moge wiedziec ile płaciłaś za usługi detektywa? jak możesz wyslij mi PW
Wszyscy zapominamy o wszędobylskim GPS. Te nadajniki są obecnie naprawdę małych rozmiarów! Wystarczy zaszyć w torebce lub garniturze i zdalnie włączać albio wyłączać jak wychodzi z domu np. na piwo albo do koleżanki. Później podążyć tą samą trasą i zobaczyć co tam jest;-) Pub > czy burdel. Mieszkanie koleżanki > czy całkowicie prywatny domek z ogródkiem... Pewnie, ze detektyw jest najlepszy ale moze nie warto od niego zaczynać?
Czy to przypadkiem nie jest tak, że w trakcie romansu żadne ludzkie odruchy nie funkcjonują, dosyć skutecznie zwęża się krąg rzeczy i zjawisk na tej ziemi, które interesują wiarołomnych.
Partner niestety w większej części takich przypadków jest zbędny a bardziej ekstremalnie, staje się wrogiem. Czasem romans to zabawa.
Pytanie jest takie. Jeśli udowadniać zdradę to w jakim celu ? Udowodnić i wyrzucić na zbity pysk ? Bo chyba to jedyne uzasadnienie.
Jeśli uganiać się z nowinkami technicznymi na podorędziu dla zasady, dla pewności, czy aby na pewno ...
Zasada nieograniczonego zaufania, cholera chyba wszyscy na niej polegliśmy, ale czy ktoś wyobraża sobie inaczej. Nie pytam, nie sprawdzam i ufam, tak najzdrowiej pod warunkiem, że mamy do czynienia z dorosłym, odpowiedzialnym partnerem. Tak by się chciało a niestety chciejstwo to ciut za mało.
w/g mnie romans to nie jest zabawa. inaczej sprzedawali by to w sklepach z zabawkami ładnie opakowane i najwyżej napisaliby ostrzeżenie, że nieodpowiednie dla ludzi poniżej 3 lat. Ale masz rację. Jak dziecku dajemy nową zabawkę albo grę > często gęsto zatraca się w niej bez przytomności kompletnie nie zwracając uwagi na otoczenie. Pytanie brzmi też co w takiej sytuacji zrobić? Zabrać? Dać w skórę?
Nowinki techniczne mogą być czasami pożyteczne > choćby tylko po to żeby rozwiały wątpliwości. Jeśli wynajmiemy detektywa to niby co on robi? zakłada kamery, podsłuchy, montuje gadźety w telefonach itd.
Wszystkie możliwości można wykorzystywać byle nie trafić w drogę jednokierunkową z której nie będzie można zawrócić...
ciekawe...ciekawe....
pozwolicie że i ja dopiszę kilka słów na ten temat.Swego czasu używałem kilku różnych programów tego typu ( taki program nazywa się keylogger).dziś już ich nie używam bo nie muszę(wszystko wiem) .
O ich zadaniach już napisaliście powyżej więc nie będę powielał wątków.W każdym razie podczas wyboru programu tego typu trzeba wziąć kilka spraw pod uwagę:jaki mamy komputer(potrzebny jest nadmiar mocy aby się nie zacinał w trakcie "pracy"naszego przyjaciela, co szczególnie widać wtedy gdy np.dziecko uruchomi jakąś grę).czy mamy podłączenie z netem i czy jest ono monitorowane (wtedy trzeba zdecydować czy logi mają być zapisywane na dysku czy też wysyłane na maila).
Osobiście "przetestowałem "kilka z programów tego typu i mam pewne wnioski o których powiem kilka słówrzede wszystkim skąd brać takie narzędzie?w zasadzie możemy ściągnąć z sieci ale.....są to wersje najczęściej czasowo ograniczone a chyba nikt z nas nie chciałby aby nagle na ekranie pojawił się kłopotliwy napis ........ .Przykład takiego programu podał Milord za co mu dziękuję w imieniu wszystkich potrzebujących.Dołączył on jednocześnie plik dzięki któremu program będzie nam działał bez niespodzianek (choć sam nie sprawdzałem go).
Jeśli już mamy dany program to musimy go gdzieś zainstalować i ukryć przed ciekawskimi oczami .Aby było ciekawie należy także pomyśleć o tym aby programy antyszpiegowskie czy też antywirusowe nie znalazły go.jeśli będziemy wysyłać tzw. logi (to co zarejestruje nasz programik) - to dodatkowo trzeba pomyśleć o tym aby nasz zapora nie zaskoczyła nas dziwnymi komunikatami .aby było weselej -musimy także pomyśleć o tym iż osoba którą staramy się monitorować , może poprosić o pomoc informatyka aby sam sprawdził co i jak z kompem "bo coś powoli działa".Sam spotkałem się z kilkoma takimi przypadkami .
ojej...ależ się rozpisałem .
Jeśli będziecie chcieli-mogę stopniowo opisać co i jak należy robić z tego typu programami (bardziej szczegółowo).W każdym razie zabezpieczenie się przed wykryciem naszego przyjaciela (programu tego typu) jest równie ważne jak sama praca tego programu.Takie jest moje zdanie.
Wszystkich zainteresowanych programem do "szpiegowania" klawiatury i tego co dzieje się w komputerze. Zapraszam na www.[***] znajdziecie tam polski program z polską instrukcją, możliwa wysyłka logów i zrzutów na email lub zapis na dysku. Co najważniejsze nie jest skompikowany.
Witam.
zakupiłam program i działa.
Ale zdradę wykryłam w inny sposób,zakupiłam na allegro dyktafon pendrive i ukryłam na szafie nagrywał ok. 8 godzin no i nagrał rozmowę z kochanką.
Pozdrawiam
Witam! Podejrzewałam swojego męża o zdradę od paru miesięcy, nie miałam jednak żadnych dowodów. Trafiłam przez przypadek na amerykańska platformę zakupową [edycja] i znalazłam tam cały zestaw niedrogich akcesoriów szpiegowskich. Zamówiłam sobie kamerkę w długopisie i dla pewności listwę z przedłużaczem z mikrofonem i kamerą. Potem nic prostrzego- powiedziałam, że wyjeżdzam na weekend. Kamerkę w długopisie ustawiłam tak, aby widok był na łózko, a przedłużacz podmieniłam z tym, który mieliśmy w dużym pokoju. Cóż mogę dodać... miałam swoje dowody, moje przypuszczenia niestety okazały się słuszne. Ale przynajmniej dłuzej nie byłam oszukiwana
Cześć, niedawno znalazłam to forum i może ktoś mi tu pomoże. Radziłam się na kilku portalach dla dziewczyn, jak udowodnić zdradę. Jestem przekonana, że mój facet mnie zdradza, a umawia się z tymi kobietami przez internet. Niektórzy radzili mi, a widzę, że tutaj tez jest trochę informacji o tym, programy pokazujące, co kto robi na komputerze, typu cenzor, keylogger szpieg i kilka innych. Sam wybór programu jak myślę nie jest kłopotem, ale mnie interesuje, co dalej? Jak już mam dowód, co mój facet robi w siedzi, że flirtuje, umawia się z innymi, to czy ja mogę coś takiego pokazać w sądzie? To może być dowód, że jak wystąpię o rozwód z jego winy i to pokaże, to sąd to przyjmie? Proszę o pomoc!
Mysle, ze tak, ale nejlepiej poradzic sie prawnika, dla pewnosci.Pozatym jak sie umawia to detektyw rozwiaze problem, a poniewaz ma licencje, materialy zebrane przez niego sa respektowane przez kazdy sad.