Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
czy ktoś w kwestiach zdrady, lub sytuacji,która Was spotkała ( pytań typu czy on/ona nadal mnie kocha), korzystał z usług wróżki? Jakie efekty? Czy ktoś na bazie tego podjął decyzję o rozwodzie?(żeby niby mieć pewność)....
całkiem poważnie znam takie sytuacje, że w celu upewnienia się ludzie a szczególnie kobiety idą do wróżki, niektóre nawet namiętnie chodzą.....ja uważam, że to albo krok desperacji albo świadczy to o nieumiejętności podjęcia decyzji chociaż patrzeć na to z drugiej strony to w sytuacji podbramkowej ludzie robią różne rzeczy. Niektórzy korzystają z usług wróżki w celu podjęcia decyzji w zwykłych codziennych sytuacjach...dlatego interesuje mnie czy ludzie uciekają się w takich sytuacjach po porady do wrózek....(ja nawet znam małżeństwo, które skorzystało z usług wróżki ona zdradziła on zdradzony)....
Ja ja zastanawiałam się nad wrózką. Koleżanka mnie nawówiła i nie wierze ze o tym jest dzisiaj mowa na portalu.Ja jestem po wrózce dzisiaj.
Wiedziałam pewne rzeczy i ona dzis to potwierdziła.Kiedy jej słuchałam to nie wierzyłąm w to. Nic jej nie mówiłam ona sama pokolei mi mówiła o gadzie i nie tylko. Myślę , że warto było usłyszeć od kogoś obcego to co wie sie już tak na prawdę.
Jeśli chcecie wiedziec cos wiecej zapraszam na priv.
........"Czasem miłość trwa,
a czasem zamiast tego rani"..................
Rany, Dziewczyny, nie lepiej wziąć sprawy w swoje ręce, zamiast bawić się w jakieś wróżenie z fusów tudzież innych mazideł ?
Odpowiedzialność za własny los i tak Was nie minie...
Dobra,poproszę na PW zdjęice,rozmiar buta,ulubiony kolor,5 dych przelawem na konto i powróże tylko,co chcecie:brawo
Zarobioną kasę,wydamy wspólnie w wakacje....
Nie wytrzymałem i zabiorę głos. Tak, mam koleżankę, która w takiej sprawie radzi się regularnie wróżki. :szoook
Moim zdaniem to niemądre i może wyrządzić dużo szkody, ale ma też jedną dobrą stronę. Taka delikwentka może czuć się psychicznie lepiej, gdy usłyszy to co chce usłyszeć.
Należy to traktować wyłącznie jako drogą rozrywkę, lepiej chyba za te pieniądze udać się do specjalisty np. psychologa.
Słowo "niemądre" wstawiłem sobie później, bo wcześniej wyraziłem się zbyt dosadnie (jak dobrze być adminem ).
Wróżenie nie jest z fusów tylko z kart łobuzie hahah.
A może warto się udać spróbuj
Za bardzo chodzę po ziemi, by dać sobą manipulować...
...fusy, karty, horoskopy, kominiarze, zakonnice, czarne koty etc. stanowią dla mnie raczej powód do żartów...ech...ugryzę się lepiej w język
Wy tutaj zartujecie, mam kolezanke ktora zajmuje sie tarotem i ona zadnych oplat pienieznych nie pobiera. Kaze tylko osobie ktorej stawiala tarota cos dobrego zrobic dla innego czlowieka aby ta nic ktora ich wiaze zostala zerwana.
Ja osobiscie nie korzystalam no moze raz ktos mi z reki czytal ale z przymrozeniem oka na to patrze
Czy bym poszla nie wiem, moze tak dla siebie nie pytajac sie o bylego czy cos a czy bym wierzyla... raczej nie bo kowalami losu jestesmy my
Tarota stawia moja córka,ma bardzo stare karty,które leża w pudełeczku zawinięte w czarny jedwab.
Trudno ja na mówić,niektórzy próbuja długo innym sie to nie udaje.Za tarota nie pobiera sie opłaty,ale widziałam jak pózniej Ludzie płaczą.To tylo interpretacja rozłozonych kart,wszystko jest opisane,trzeba tylko to umiec odpowednio powiedziec.
Ja namówiłam Córkę tylko raz,żałuję,jak dotąd wszystko sie niestety sprawdza,a wolałabym,zeby zakończenie było inne.
Traktowałam to jako żart,dzisiaj patrze inaczej.
Mówi się,ze tarot to nie żarty,może cos w tym jest.
lLepiej nie igrac z magią:niemocbo to chyba cos więcej niz magia.
Lepiej stanąc na ziemi,na własnych nogach i nie kierować sie tym,co nam karty powiedzą.
mi tez ktos postawil tarota calkiem niedawno i niestety sprawdza się.Drugi raz juz nie dam sobie postawić kart). Dorwała mnie tez kiedys cyganka- doslownie zastawila mi wyjscie z samochodu ,musialam jej wysluchac. Powiedziala troche o mojej przeszlosci, o dziwo calą prawde.Niestety powiedziała tez coś o przyszłosci. Mało, tylko 4 rzeczy, ale 3 już sie sprawdziły. Od tamtej pory zaczęłam w to wierzyć,ale sama z własnej woli nie pójdę do wróżki..
Moja była wierzyła w tarota i wierzyła w to co powiedzą wróżki...jedna wróżka mówiła że będzie ze mną i to jest miłość na całe lata, inna z kolei mówiła że nic z tego nie będzie...jaki tego efekt? Oprócz tego że razem nie jesteśmy to tylko i aż tyle, że była zmieniała zdanie zależnie od wróżki u której była. Nie wiem czy jakiekolwiek formy ezoteryki są właściwą drogą aby interpretować życie
Mam wrażenie, że to jedna wielka bzdura ale i całkiem dochodowy biznes, który stał się teraz bardzo popularny. Wróżbitów namnożyło się jak grzybów po deszczu a jeden niby lepszy od drugiego. Jeden postawi nam rozkład ogólny, drugi oszczyści drzewo a trzeci obdaruje nas siłą przeznaczonego nam anioła i pozbawi podczepienia z siódmego pokolenia ze strony matki:wykrzyknik
Być może istnieją osoby obdarzone nadnaturalnymi zdolnościami umiejące wyczytać cuda ze wszystkiego. Jednak ja nie chcę wiedzieć co mnie czeka czy jak mam kierować swoim życiem.
Nie mam też nic przeciwko osobom udającym się po radę do wróżki. Wolna wola.
Mi kobietka raz stawiala tarota, po rozstaniu z ojcem malej.
Stwierdzila ze miedzy nami nie widzi definitywnego rozstania, ale wszystko bedzie zalezec ode mnie czy dam mu szanse.
Poki co kazde zyje swoim zyciem, ja tam nie czekam.
Miedzy nami jak sie pojawia jakas konwersacja raz na ruski czas to jest lepiej, a mam nadzieje ze ostatnie sie sprawdzi co napisala, ze mala pokocha prawdziwa ojcowska miloscia i bedzie wspanialym ojcem.
alusia- karty sa przewrotne, nie klamia i nie mowia prawdy-pokazuje jedynie obcje.Ty decydujesz o swoim losie, moga byc zamieszane'przypadki' ktore( w co gleboko wierze) maja swoj cel.Jednak wszystko jest lancuchem wudarzen, splotem roznych okolicznosci ktore wywieraja wplyw nie tylko na Ciebie ale tez na kogos obok.Pozatym wiele wrozek nie umie dobrze zinterpretowac kart tu zalecam ostroznosc, jest wiele osob , ktorym sie wydaje ,ze maja wglad w przyszlosc i monopol na racje...ufaj sobie i swoim wyborom.
Jak napisala iza, dla wielu jest to po prostu interes.jesli potrzebujesz namiaru na dobra wrozke pisz pw.