Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Mam prośbę do wszystkich. Jeśli nie możecie być na stałe z kimś kogo kochacie (nie może się rozwieść bo biznes łączy mocniej niż małżeństwo) a samej być trudno - bądzcie same, albo szukajcie partnerów na chwilę i nie rańcie nikogo...
Tak stało się u mnie: po ponad dwóch latach dowiedziałęm się o kłamstwach, skrywanym uczuciu do innego, niedostępnego dla niej mężczyzny. Przeczytać o JEJ radości z mojego wyjazdu (bo będzie czas na spotkania z NIM), Jednocześnie pamiętam jej wyrzuty w sprawie tego samego wyjazdu (zostawiasz mnie samą!) - bezcenne doświadczenie.
Kiedy teraz pomyślę jak tyrałem przy remoncie jej mieszkania, po pracy, do późnej nocy, jak przynosiłem jej śniadanka do łóżka, kupowałem buciki... ech...
Kiedy teraz pomyślę jak tyrałem przy remoncie jej mieszkania, po pracy, do późnej nocy, jak przynosiłem jej śniadanka do łóżka, kupowałem buciki... ech...
moim zdaniem to nie zapominaj o tym, myśl o sobie pozytywnie jesteś wspaniałym człowiekiem i na pewno na drodze Twojego życia pojawi się ktoś warty zachodu a nie jakaś tam coś co było...
Nie oglądaj się za siebie...
Myślę, że nie będą robić tak jak ich prosisz, oni wierzą ze to sie nie potoczy dalej, że się nikt o tym nie dowie.. takie to wiesz normalnie naiwne jest ale przecież..dla zaspokajania jakiejś części siebie ...
pozdrawiam