Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Moja narzeczona jest ostatni jakaś rozmarzona, nieobecna. W nocy jak się ocknę to prawie codziennie widze jak coś / z kimś pisze.
Nie byłoby w tym nic niepokojącego gdyby nie to, ze 2 lata temu przeżyła płomienny romans z chłopem z Ameryki przez tweetera. Były wyznania miłości, potem gole zdjęcia, klasyka, z tego co widzę po waszych wpisach.
Prawie się rozstaliśmy.
Jak ja mam się zachowywać? Widzę, ze coś jest nie tak i automatycznie po mnie widać ze się martwię. Nie chce wywalać kawy na ławę bo zaprzeczy i się zabunkruje bardziej. Właściwie to czuje się bezsilny..
Nie wyruszył od razu. Wiedział z doświadczenia, jak ważne jest umieć odkładać to, za czym się tęskni.
Tove Jansson r11; Dolina Muminków w listopadzie
Po prawej stronie masz 34 kroki, które wdrażaj na już!
Jakie konsekwencje poniosła po pierwszym romansie?
Domyślam się, że żadne, czyli dałeś jej ciche przyzwolenie na to.
Opisz swoją historię, ale w odpowiednim miejscu to dostaniesz pewnie kilka wskazówek.
Nawigacja --> Dodaj zdradę.
To napisze jak będę miał chwile wolna bo to dłuższa historia...
Czytałem 34 kroki, zgadzam się z nimi, trochę ciężko jeśli chodzi o ukrywanie emocji, po mnie dosyć widać , ale ona tez gra swoją role to mamy Holywoodzki duet
Nie wyruszył od razu. Wiedział z doświadczenia, jak ważne jest umieć odkładać to, za czym się tęskni.
Tove Jansson r11; Dolina Muminków w listopadzie
zacznij od zgromadzenia dowodow ze konkretnie jest cos na rzeczy, instalacja oprogramowania na jej telefonie, ktore da ci zrzuty co I do kogo pisze, jak bedziesz mial to w reku, wtedy rozmawiaj, nie wyskakuj od razu z dowodami, mozesz powiedziec np. ze ktos ci doniosl ze jest taki a taki gosc z ktorym ona sobie za twoimi plecami uklada zycie, skoro tak jest to pozegnajmy sie jak ludzie a nie robmy sobie tutaj zabawe w podchody, dajesz jej wybor
Już to przechodziłam. Tak zachowuje się osobą , która zdradza . Mój mąż nie rozstawał się z telefonem, ciągle do kogoś pisał, często wychodził z domu ,żeby zadzwonić. :niemoc. Również, był nieobecny jakby w chmurach . Mnie traktował oschle. Ja pewnego wieczoru wyrwałam mu telefon z ręki i moim oczom ukazały się wielkie serca , wyznania miłości. Ehh , długa historia , to co przeszłam potem i nadal przechodzę :_jezyk , dobry film by nakręcić. Oszust dobrze się kamufluje , kłamią prosto w oczy . Żenada .
Dzień dobry.
Czytam Wasze posty i tak sobie myślę, że każda osoba zdradzona przeżywa bardzo podobną historię do mojej
Bardzo miło mi Was poznać.
Jestem 34 letnią mamą z 2 dzieci
od 3 miesięcy mieszkamy bez mojego męża, który wprowadził się bez słowa o.O od tamtego czasu nie odpisuje na moje smsy, nie odbiera telefonów. córka wspomniała tydzień temu , że tata był z jakąś pania i przytulali się na ławce.... ta pani miała córkę. tak więc chyba znalazłam odpowiedź na jego milczenie.
Kiedy pytam czy mnie kocha, milczy. Kiedy pytam czy przestał kochać milczy.
I co w takiej sytuacji zrobić.....
To już jego 3 wyprowadzka bo ma taki kaprys.
Proszę o nie ocenianie.Pozdrawiam:niemoc
Kogo (i dlaczego) mamy nie oceniac?
Na stronie glownej jest (chyba niebieski) przycisk: "dodaj zdrade".
Jesli mozesz i chcesz to w ten sposob opisz Wasza historie. Befzie latwiej z Toba rozmawiac.
Post doklejony:
Znaczy tfu! 😂
Przycisk nosi nazwe: "Dodaj swoja zdrade"...
Powiem wam szczerze,
Byłem w takim związku że dziewczyna miała swoje przejścia przed naszym poznaniem, znałem jej sekrety i odciąłem ja grubą kreską. Niestety chwile po zejściu się razem odkryłem że wróciła do nawyku. Szukała sponsora na portalach tego typu i z jej uroda nie było to trudne. Mimo to cały czas dawałem jej szanse (nie widziała że wiem), pokazywałem jak może wyglądać życie wspólne z dziećmi, zabierałem do teatru, na wyjazdy do SPA, otaczałem czułością, opieką i uczuciami. Niestety dla niej okazało się ważniejsze trzymanie swoich sekretów. Pomimo tego że postanowiłem sobie poradzić, odciąłem kreską i czekałem na jej ruch. Były 2 szanse, 2 rozmowy, w których kategorycznie się wypierała tego co robi. Nie wiem czy był to problem natury psychicznej, czy braku pieniędzy (pracę miała ale jak się okazało była ona taka jak się domyślacie). Dach nad głową miała, o pieniądzach nie musiała myśleć a mimo to wybrała że się wyprowadzi ze swoim synem.
Sami oceńcie, może było coś nie tak ze mną? Może z nią? Ze swojego punktu widzenia była ona osobą wrażliwą a mimo to dalej chciała ciągnąć swoje podwójne życie.
Nie popełnicie mojego błędu.
Dzisiaj zostałem sam ze skrzywioną psychiką.
Cześć, potrzebuję pomocy. Dowiedziałam się, że mąż ma założone konto na tinderze i sympatii. Boli... nie mam żadnych dowodów na nic. Chociaż ostatnio traktuje mnie bardzo źle i wszystko mu zaczęło przeszkadzać. Czy istnieje możliwość odzyskania danych logowania lub czy jest moiwość włamania się na takie konto? Muszę wiedzieć i być pewna czego tam szuka... chociaż i tak się domyślam a serce mi pęka...
Przede wszystkim swoim zdrowiem psychicznym i podniesieniem swojej wartości się zajmij, po prawej stronie masz 34 kroki jak odzyskać pewność siebie w oczach partnera, posłuż się niektórymi z tych punktów (wybierz te, które będą Ci przydatne).
Jeśli chcesz uzyskać jakieś informacje o możliwości włamania się na konto itp. to opisz w zakładce dodaj zdradę (nawigacja -> dodaj zdradę), więcej odpowiedzi tam uzyskasz od userów.