Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Jak w tytule. Czy sądzicie że kochanek/kochanka waszej żony/męża powinien ponieść karę ?
Czy ukaraliście za waszą krzywdę ?
Co jeśli ów kochanek ma rodzinę z małymi dziećmi ?
Jeżeli zdecydowaliście ich ukarać jak to zrobiliście i co z tego wynikło ?
Sam powiem że kochanek mojej żony mimo że był mi totalnie obcy został przeze mnie dokładnie sprawdzony. Wiem o nim to czego trzeba, telefon adres zamieszkania, to że ma rodzinę małe dzieci. Wygląda na to że wszystko u nich w najlepszym porządku, byli na wakacjach z których zostały zamieszczone zdjęcia na jego profilu FB. Gość sprawia wrażenie troskliwego ojca i mężą. Żygać mi się chce jak na to patrzę. Skurwiel nie miał wstydu dzwonić do żony do pracy żeby się umówić parę miesięcy po tym jak sprawa wyszła na jaw.
Dotychczas nie zdecydowałem się ukarać go w żaden sposób więc jego sielanka trwa w najlepsze, zapewne znalazł sobie inną głupią którą zdołał omamić pięknymi słówkami (tak było z relacji mojej żony). Byłem pod jego domem zobaczyłem dzieci, żonę która je zawozi do przedszkola i grzecznie wraca do domu. Nie miałem serca nic zrobić.
Przestań zadawać głupie pytania.
Jeśli czegoś nie wiesz, poszukaj. To nie jest aż takie trudne.
Wyjdź w końcu z tej swojej głowy i zacznij odbierać;
Twoje wątpliwości rozwiane już były na tym forum setki razy;
Ale ty nawet swojego wątku przeczytać ze zrozumieniem nie potrafisz;
To Emocje są najlepszym paliwem Życia,
Źle ukierunkowane stają się Bronią Masowego Rażenia
Nie wiem skąd ta agresja. Generalnie możecie skasować jak administratorom wadzi temat, pozostałe moje wypowiedzi też. Nie będę więcej niepokoił.
Życzę miłego dnia wszystkim