Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Jaki polecacie skuteczny program do odzyskiwania skasowanych smsów? Czy jest jakiś bezpłatny próbny lub płatny niedrogi skuteczny? Proszę o pomoc.. Próbowałam kilka z neta ale nie działają wogóle
Mąż pisał smsy do koiety z którą kiedyś mnie zdradził i utrzymuje ze to sprawy służbowe.. A ja chcę udowodnić mu że jest kłamcą.. Mam dość!
Po pierwsze musisz mieć czytnik kart SIM.
Z tego co pamiętam będzie potrzebny PIN do karty, jeżeli jest zabezpieczona.
1.Data Doctor Recovery - SIM Card 5.3.1.2 Karta sim narędzia przywracania umożliwia łatwe odzyskiwanie danych karty SIM z przypadków takich jak przypadkowe lub celowe usunięcie danych, wirus uszkodzonych kart SIM, oprogramowania / sprzętu niewydolność i wiele innych. 2.USB SIM Card Reader 1.33.232.05 komórkowy karty sim telefonu książka narzędzie przywrócenie powodzeniem odzyskać utracone usunięte krótkich wiadomości tekstowych SMS numery kontaktowe, które nagle usunięte z pamięci SIM. Oprogramowanie posiada wiele funkcji, nieme, które są niezbędne dla użytkownika, jak można wyszukiwać i drukować SMS i numery kontaktowe.
Post doklejony:
Dlaczego chcesz jemu udowodnić, jak coś będzie to trzymaj asa w rękawie
Monika może się okazać ze domyślnie a tak pewnie było, smsy są zapisywane w pamięci telefonu to nie czasy nokii i starych telefonów, do tego w smarfonie usunięte po jakimś limicie wiadomości (czyli w standardowym ustawieniu) lub kasowane na bieżąco wymagają pomajstrowania w telefonie. Jak rozumiem tobie chodzi o przeszłość i tu możesz ponieść klęskę. Nie odzyskasz tych starych smsów.
Tu Tezeusz ma 100% rację. W starych komórkach bez systemu był możliwy odzysk. Z tego co pamiętam Nokia jako pierwsza wprowadziła procedurę na miejsce skasowanego SMSa nadpisywał się nowy 00000000..... tak chyba 20 x 0 (dodam że karta gromadzi max 20 skasowanych SMS z zerami -chyba że nowe robią tego więcej). Teraz ma to standardowo każdy telefon z systemem. Czyli sprawdzasz masz z tego co pamiętam nr telefonu i 20 x 0 treści . Pomimo z korzystania z profesjonalnego czytnika i programu. W punkcie efekt podobny. Jedyna opcja to założenie Spyphone w telefonie ale i tu efekt może być mizerny. Prawdopodobnie ma już nowy telefon do kontaktów. Tak jest w przypadku większości zdradzaczy.
Edytowane przez B40 dnia 31.08.2014 17:19:01
Nie ten jest odważny, kto nie czuje strachu, ale ten, kto potrafi go pokonać
Mi udało się odzyskać dużą część wykasowanych smsów przy pomocy programu Oxygen Forensic Suite 2014 (http://www.oxygen-forensic.com/en/). Odzyskiwanie polega na zrobieniu kopii całego telefonu, a następnie wyszukiwaniu w niej określonych słów/numerów itp. Odzyskałem smsy nawet sprzed ponad roku. Dużo jednak zależy od telefonu z którego odzyskujemy. W przypadku telefonów z systemem android smsy są zapisywane w plikach bazodanowych SQL, trochę teorii na temat struktury tych plików można znaleźć na blogu: http://www.cheeky4n6monkey.blogspot.com/2013/02/creating-perl-script-to-retrieve.html.
Zrobioną przy pomocy tego programu kopię telefonu edytowałem programem WinHex i w nim wyszukiwałem interesujących mnie numerów/słów. W moim przypadku dla telefonu Sony Xperia S program tworzył kopię około 2 godzin i zajmowała ona 16GB.
Niestety nie jest to program, który robotę wykona za nas, ale ze względu na skuteczność jest wart uwagi. W przypadku jakichkolwiek pytań służę radą, a osobą z trójmiasta mogę wykonać taką kopię, oczywiście bezpłatnie.
PS. Program do tanich nie należy, ale na stronie jest możliwość otrzymania licencji freeware.
a po co Ci SMSy? jak masz dość to ..... a nie bawić się w szpiega...GPS w tyłku i te sprawy... Jeśli Cię z nią zdradzał i utrzymuje kontakt to w jednym celu...i bez bzdur o "stosunksch służbowych"
Ale możesz sie bawić w MATĘ HARI
Troszke "pokiereszownay" przez życie, ale na własne życzenie.
Wszystkim co ma to jest godność..... a facet który dalej utrzymuje kontakty...nie zmienia życia...zasługuje na "szpiegowani"?
Post doklejony:
ale tak na poważnie uważam że szpiegowanie. odzyskiwanie dysków SMSów i inne taki są poniżej pewnej godności.
Ona sama nie jest pewna czy chce być z nim czy nie, i chyba on tak samo...więc po co zabawa w szpiega?
Edytowane przez krzysiekStankiew dnia 11.09.2014 00:35:40
Sorry Krzysiek ale nie rozumiesz. Dla jednego szpiegowanie, krypto-detektywistyka coś poniżej godności dla innych właśnie namiastka zachowania jej. Wiesz jak działa zdrajca? Zawsze zwala winę na otoczeni bardzo rzadko dla siebie. Co gorsze często taki obraz kreuje w otoczeniu. Wiem z autopsji.
Ona nie jest pewna to fakt ale nie wie za wiele to kolejny fakt. Ma powiedzieć ok rozwód bez orzekania czy dalej udawać że jest OK. Jeżeli mam stawać do bitwy wolę być uzbrojony, przygotowany blisko źródeł zaopatrzenia niż odwrotnie. Szuka wojny.
Gdy w grę wchodzi opieka nad dziećmi niestety ale wszystko jest dozwolone. Tym bardziej jeżeli zdrajca w czasie swoich "romantycznych" uniesień w ogóle się nimi nie interesował.
Po co zabawa w szpiega? Po to aby mieć pewność jedno to działać po omacku drugie podążać wytyczoną ścieżką. Jednak wolę to drugie.
Nie ten jest odważny, kto nie czuje strachu, ale ten, kto potrafi go pokonać