Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
Witam!
Mój mąż zdradził mnie pół roku temu. Niestety mam wątpliwości czy jest teraz wierny. Już wtedy dbał o usuwanie wszelkich dowodów, m. in. smsów. Chciałabym stwierdzić czy nadal do niej pisze ale niestety nie wiem jak odzyskać skasowane smsy. Czy możecie mi coś doradzić?
Z odzyskaniem smsów może być problem, pozostaje ci wgląd w jego biling, jeśli taki masz, albo zainstalowanie mu na telefonie odpowiedniego oprogramowania, które umożliwi Ci śledzenie jego aktywności telefonicznej.
W życiu trzeba być jak kaczka, nad wodą niby nic, a pod woda nóżki pracują.
Nie mam wglądu w biling. Ma komórkę służbową. Chyba, że są jakieś sposoby aby zdobyć dostęp do nich. Jeśli tak to bardzo proszę napiszcie. Co do zainstalowania oprogramowania obawiam się że jestem zbyt kiepska w tym zakresie. Mąż ma zainstalowanych mnóstwo aplikacji, również takie które śledzą aktualnie działające. Dlatego pomyślałam że najlepiej byłoby odzyskać smsy. Podobno są takie możliwości ale zupełnie nie wiem jak do tego się zabrać.
skasowane smsy mozna odzyskac jesli nie byly nadpisane, usluge tego typu mozesz znalezc online, wpisz sobie w google po prostu slowo kluczowe-odzyskiwanie skasowanych daneych z telefonow.Lub zapytaj kogos kto sciaga simlocki, te osoby zazwyczaj potrafia tez odzyskac dane.
Ale do tego musisz mu skubnac fonawmow mu ze zgubil najlepiej.....
Jestem w posiadaniu telefonu na którym pokasowane są smsy
Wiadomo to z bilingu
telefon jest już nie pierwszej młodości
SE800i
Czy istnieje możliwość odczytania skasowanych smsów?
Jeżeli tak to czy jest do tego jakieś oprogramowanie którym mogę sam to zrobić czy mam gdzieś to zanieść?
Witam do sprzedania mam program szpiegowski na telefon komórkowy z systemem operacyjnym ADNDROID , Wystarczy ze w telefonie który chcesz monitorować zainstalujesz aplikacje tylko to wystarczy żeby mieć pewność co do wierności partnera. Program pokazuje dokładna lokalizacje telefonu , listę kontaktów zapisana na telefonie, historie połączeń odebranych i wychodzących oraz ich czas, monitorowanie SMS nawet jak zostaną one usunięte z telefonu będzie można zobaczyć wszystko. Program działa w tle i go nie widać. oferuje program w raz z instrukcja obsługi. wiecej info na mail jussta1122@gmail.com cena 100 zl.