Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
to nie jest tak do końca! to próba pokuta,po której ją uwierze że ona wie co zrobiła i chce to naprawić.
dodatkowo to taki sprawdzian który pokaże ile nauki wyniosła z tego co się stało. Ją jej wiele razy mówię co czuje i czego oczekuje i ona wie że ma postępować tak samo , i powie mi kiedy będzie miała dość.
a ja jej na siłę nie trzymam ona to wie i wie to że jedn fałszywy krok i gra skończona.
Deleted_User napisał/a:
Z kobietami tak już jest, albo chcesz piękną albo chcesz wierną. Albo jesz tort z innymi, albo g*** samemu kolego. Głowa do góry, nie Ty pierwszy nie ostatni.
Takie generalizowanie bzdury to zachowaj dla siebie.
Ja nikogo w życiu nie zdradziłam a z czego się orientuję to właśnie te najmniej atrakcyjne bądź zakompleksione kobiety najczęściej zdradzają choć nic nie jest regułą.
Niedawno jakaś stosunkowo młoda kobieta zabiła 60 latka potem na portalu widać setki idiotycznych komentarzy że podobno kobiety łagodzą obyczaje a jest odwrotnie i padają jakieś sprzeczne z sobą dziwne statystyki.
Tak nie jest kobiety są różne jak mężczyźni dlatego śmieje się zarówno z nieudaczników pseudo maho jak i feministek generalizujących mężczyzn.
Tylko psujesz chłopowi życie tymi bzdurami.
Post doklejony:
Cytat
Fenix napisał/a:
ZDRADZONY404 jaka pełna kontrola????? Przecież są komputery , komórki to po pierwsze
Po drugie skąd wiesz co robi jak idziesz do pracy?
A po trzecie i jak dla mnie najważniejsze, w Twoim związku nie jest dobrze, bo co to za związek skoro Ty ja masz pod swoją pełna kontrolą?
Czy chcesz , aby tak Wasze życie wyglądało do końca Waszych dni?
Przepraszam może za ostro , ale dla mnie tak wyglądaja fakty
Albo ona oszukuje Ciebie , albo oboje oszukujecie siebie i Wasze życie Nie jest dobrze , wręcz wg mnie jest bardzo źle
Bo znudzi jej się rola pana i poddanej (i nie pisze tu o twoich humorach nerwach), tylko o kontroli
To nie jest normalne , ani dobre ....
Że małżeństwo się zmieniło to normalne , tyle że Wy tkwicie w punkcie wyjścia
Tyle lat małżeństwa to chyba się znają wiec nie przesadzaj Damian
Post doklejony:
Cytat
ZDRADZONY404 napisał/a:
to nie jest tak do końca! to próba pokuta,po której ją uwierze że ona wie co zrobiła i chce to naprawić.
dodatkowo to taki sprawdzian który pokaże ile nauki wyniosła z tego co się stało. Ją jej wiele razy mówię co czuje i czego oczekuje i ona wie że ma postępować tak samo , i powie mi kiedy będzie miała dość.
a ja jej na siłę nie trzymam ona to wie i wie to że jedn fałszywy krok i gra skończona.
Życzę wam powodzenia
Tu powinien powstać dział życie po zdradzie.
Choć widzę że na moje pytanie nie znalazłam na tym portalu odpowiedzi.
Cóż tylko zastosować się do rady znajomych wymazać swoja tożsamość.
@piotr73
Na pewno nie swoim wyglądem, męża też nie szpieguję,
Ładne kobiety znają swoją wartość wiedzą że mężowie je cenią.
Czytałam Yorika tam był przykład zakompleksionej kobiety którą jak sam napisał musiał naprawić.
Miała kompleksy co do swojego wyglądu, z resztą brzydkim kobietom często się wydaje że mąż znajdzie ładniejszą omawiałam o tym ze znajomym z pracy.
On był już po 4 rozwodach i w 2 przypadkach został zdradzony.
Jedna z nich nie należała do atrakcyjnych ale kochał ją nie za to.
Ona podobnie jak u Yorika uważała że mąż ją może zdradzić z ładniejszą aż w końcu sama zdradziła go popadając w paranoje tamten ją dobrze wyczuł uderzając w jej kompleksy choć i od niego odeszła teraz podobno mieszka sama.
http://nwww.zdradzeni.info/news.php?readmore=2487
Post doklejony:
powyższy link jest do historii Yorika
A co do drugiej piękna ale uważała się za brzydką.
Oczywiście są jeszcze tzw blachary ale niekoniecznie musza być atrakcyjne.
Nie wygląd a umysł charakter decyduje o tym czy ktoś zdradzi czy nie.
Napisz jakie mam kompleksy, nie mam zaburzeń osobowości.
Czytałam twój tekst.
Przyjaciół mam wiele a szczerość to podstawa każdego związku prędzej psychopatą jest mój mąż.
Nigdy nie zakładam maski ani nie przyprawiam komuś rogów.
Tu masz komentarze socjopaty
http://www.zdradzeni.info/news.php?readmore=32
Darek
Który gdy postraszyłam policją dodał w magiczny sposób żartowałem(ja nie mogłam edytować swoich komentarzy)
Szczególnie że wciąż jest data 2008 rok.
Ładne kobiety znają swoją wartość wiedzą że mężowie je cenią.
Czytałam Yorika tam był przykład zakompleksionej kobiety którą jak sam napisał musiał naprawić.
Miała kompleksy co do swojego wyglądu, z resztą brzydkim kobietom często się wydaje że mąż znajdzie ładniejszą ...
He, he, he...gdybyś zobaczyła moją żonę, to chyba teoria by Ci padła Wygląd nie ma nic do rzeczy....;
Miałaś odstawić te tabletki.., chociaż hmm, dość interesująca przez to jesteś, ....
To Emocje są najlepszym paliwem Życia,
Źle ukierunkowane stają się Bronią Masowego Rażenia