Tomek040184 zwróć uwagę gdzie piszesz komentarze bo chyba nie tutaj chciałeś je zostawić.
Tomek040184
02.10.2024 06:46:57
Życzę powodzenia na nowej drodze życia. Chociaż z reguły takim ludziom nie wierzę. Swoją drogą przecież kochanka też zdradzalaś i żyłaś wiele lat w kłamstwie.
Rozumiem że każdy szczęście po swojemu i
Tomek040184
20.09.2024 01:07:22
Dobra to ja dorzucę swoją cegiełkę do tematu. Waszego związku już nie ma. Szykuj papiery rozwodowe, pogadaj z adwokatem co i jak, zadbaj o siebie, hobby, rower, to co lubisz, cokolwiek, grzyby, spacer
Metoda 34 kroków dla kryzysu w małżeństwie na odzyskanie pewności siebie w oczach partnera.
1.Nie śledź, nie przekonuj, nie proś i nie błagaj.
2.Nie dzwoń często.
3.Nie podkreślaj pozytywnych elementów związku.
4.Nie narzucaj się ze swoją obecnością w domu. 5.Nie prowokuj rozmów o przyszłości.
6.Nie proś o pomoc członków rodziny-masz wsparcie teściów póki są po Twojej stronie.
7.Nie proś o wsparcie duchowe.
8.Nie kupuj prezentów.
9.Nie planuj wspólnych spotkań.
10.Nie szpieguj, to Cię zniszczy.
11.Nie mów 'kocham Cię'.
12.Zachowuj się tak, jakby w Twoim życiu było wszystko w porządku.
13.Bądź wesoły, silny, otwarty i atrakcyjny.
14.Nie siedź, nie czekaj na żonę/męża , bądź aktywny, rób coś.
15.Będąc w kontakcie z nim/nią postaraj się mówić jak najmniej.
16.Jeżeli pytasz co robił/a w ciągu dnia, przestań pytać.
17.Musisz sprawić, że Twój partner zauważy w Tobie zmianę, że możesz żyć dalej z nim/nią lub bez niej/niego.
18.Nie bądź opryskliwy lub oziębły, po prostu zachowaj dystans.
19.Okazuj jedynie zadowolenie i szczęście.
20.Unikaj pytań dotyczących związku do chwili, gdy zechce sam/a z Tobą o tym rozmawiać.
21.Nie trać kontroli nad sobą.
22.Nie okazuj zbytniego entuzjazmu.
23.Nie rozmawiaj o uczuciach.
24.Bądź cierpliwy.
25.Nie słuchaj co naprawdę mówi do ciebie.
26.Naucz się wycofywać, gdy chcesz zacząć mówić.
27.Dbaj o siebie.
28.Bądź silny i pewny, mów cicho i spokojnie.
29.Pamiętaj, że jeżeli zdołasz się zmienić,Twoje konsekwentne działania mówią więcej niż słowa.
30.Nie pokazuj zagubienia i rozpaczy.
31.Nie wierz w nic co usłyszysz i 50% tego co widzisz.
32.Rozmawiając nie koncentruj się na sobie.
33.Nie poddawaj się.
34.Nie schodź z raz obranej drogi.
pierwszy raz zalogowałam się na tym portalu ponad rok temu. mój mąż z typów co to nie przyznają się nigdy. dlatego musiałam się trochę wyślić i poszukać dowodów. pokazałam mu zmiękł. niestety chłopak znowu coś kręci, robi z emnbie wariatkę z omamami. powiedział, że dopóki go nie złapię na gorącym uczynku to nie mam prawa się go czepiać. hm zainstalowałm u niego na kopmie w pracy keyloggera. sprawdza się. nic specjalnego na nim nie robi ale wiadomo kiedy np. wychodzi z tamtąd a kiedy dociera do domu. no i najczęściej są to poślizgi 2,3 godzinne. teraz szukam urządzenia, któe mogłabym podłożyc u niego w firmie i odsłuchiwać/nagrywać w domu. mam znajomego, który ma mi pomóc coś takiego załatwić za odpowiednią cenę. i jeszcze jedno: chodzi gdzieś niedaleko swojej pracy (chodzi mi o czas kiedy niby jest w pracy), przynosi stamtąd specyficzny zapach dlatego wiem, ze tam był. hm chciałabym kogoś wynająć żeby go pośledził ale niestety trochę to kosztuje a mnie na to nie stac. jak ktos ma jeszcze jakies pomysły to bardzo proszę.
Trochę mam daleko do Ciebie, szkoda , wiem jak bardzo potrzebna jest pomoc w zdobyciu dowodów lub świadków, ja ich potrzebuję do rozwodu z orzeczeniem, ceny detektywów w moim miescie od 3 do 4,5 tys zł za zebranie dowodów. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy z moich okolic, służę pomocą
Zaglądam tu od dawna czytam Was i nie ukrywa że jesteście dla mnie
wsparciem-DZIĘKUJĘ.
Do annka333 świetnie Cię rozumie.
Bywa że jesteśmy bez silne wobec kłamstw zdradzających,brak
czasu na to by ich obserwować itd.Ktoś musi w związku ogarnąć
wszystko-dzieci ,praca dom
Ja od jakiegoś czasu szukam sposobu jak przywrócić historie
na SKYPE.Wiem że wiele by mi to wyjaśniło.Utrzymywał bowiem
stały kontakt z ową osobą głównie przez ten komunikator.
Obecnie on nie loguje się na to konto ja jednak zdobyłam
hasło lecz reszta to czarna magia.Może ktoś jest w stanie mnie
poinstruować jak to zrobić.Zaglądam tu co dziennie więc gdyby ktoś
był w stanie pomóc proszę niech napisze podam wówczas nr.GG
lub e-mail.Buziaczki-dziękuje
Jest w skypie cos takiego jak historia a w niej zaznaczasz wydarzenia i tak masz kto pisal kto dzwonil do kogo ile czasu rozmawiano..O ile mąz nie usunął historii to masz szanse sie pobawić w detektywa.
Są też urządzenia typu ukryta kamera w długopisie. Wystarczają na ok. 2h nagrywania. Widziałem, kolegę, który nagrywał filmy jadąc motocyklem i jakość obrazu jest wręcz rewelacyjna, gorzej było z głosem, ale to może kwestia ustawień. Koszt zależnie od sklepu 100-180zł.
Można włączyć i zostawić w odpowiednim miejscu.
W podobnej kwocie można kupić też używany telefon komórkowy i w zależności od modelu mieć nawet 3-3,5h nagrywania. (tyle, że komórka bardziej rzuca się w oczy).
Dziękuję za odpowiedz,ale to o czym piszesz-ilonesia-dla mnie jest podstawą obsługi skype .Sprawdziłam i jest wyczyszczona,natomiast narzędzia typu kamerka w długopisie nie jestem w stanie zakupić.
Mieszkam za granicą i nie zna na tyle dobrze języka by sobie poradzić
z takim zakupem.
Nic to, będę próbowała inaczej, być może znajdzie się na tym forum
ktoś kto będzie potrafił i chciał mi pomóc.
Jeszcze raz dziękuję - idę walczyć z bezsennością.
Hej sama! Na stronie www.ws-sklep.pl znajdziesz różne gadzety m.in. szpiegowski długopis. Nie wiem być może jest możliwa wysyłka za granice. pozdrawiam
anka 333 nawet jeśli wyczyścił historię, to studenci informatyki ucza się jak odzyskiwać dane z twardego dysku.Ja znalazłam firmę, która też się tym zajmuje.Jeśli potrzeba to moge dać namiar.Firma nazywa się DYSKON, a prowadzi ją Antoni Bonkowski.Jest w necie
anka 333 nawet jeśli wyczyścił historię, to studenci informatyki ucza się jak odzyskiwać dane z twardego dysku.Ja znalazłam firmę, która też się tym zajmuje.Jeśli potrzeba to moge dać namiar.Firma nazywa się DYSKON, a prowadzi ją Antoni Bonkowski.Jest w necie
Mam kilku znajomych studentów z naszej gdańskiej polibudy i służę pomocą, bo sama po tym co zrobił mój mąż siedzę teraz i nie daję sobie rady.
Poza tym mam też znajomych we Wrocławiu, którzy chętnie pomogą, to koledzy mojej córki.Teraz pomagają mnie, dlatego wiem o tym odzyskiwaniu danych.Jeśli trzeba to piszcie.
anka 333 zapraszam na kawę, bo jestem tu sama jak palec!
Ja też potrzebuję pomocy, ma numer telefonu tej kochanki, ale muszę ustalic kim ona jest .Mam pewne podejrzenia, ale muszę miec pewnośc.
rybka4068 jeśli wolno zapytać, to skąd jesteś?
Wiecie do dzisiejszej nocy siedziałam załamana i gdyby nie koleżanka na telefonie, po drugiej stronie Polski, to bym chyba zwariowała, ale postanowiłam,że się nie dam i skoro on nadal mnie oszukuje i jedyne co ma do powiedzenia,to że nic mu nie udowodniłam, to teraz się to zmieni!
Agnieszko!! Ja podobnie jak ty miałam nr tel komórkowego kochanki mojego męża (ten nr powtarzał się w bilingach jakie dorwałam) ,normalne że chciałam wiedzieć do kogo należy i skorzystałam z pomocy detektywa.
Podałam nr i za kilka dni miałam już dane tej kobiety. Wiem że to kosztuje ,wtedy zapłaciłam 250 zł ,ale było to 5 lat temu ,więc obecnie pewnie więcej ,ale uważam że warto było zapłacić , żeby mieć pewność.
Pozdrawiam
Tak, ale dziś jest kilka problemów:
1. ustawa o ochronie danych;
2. kosztuje samo ustalenie danych ok.1000zl;
3. detektywi nie chcą się podejmować tylko takiej usługi, wolą od razu z przygotowaniem całości do sprawy i to kosztuje ok.5000
4.jak powiedziałam,że chcę tylko dane, to mnie zapytali co zamierzam z nimi zrobić!!!!